Tregren Kit chen Have T3, Vit

Tregren Kit chen Have T3

Vælg farve:

Tip en ven
739 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-8 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
3x gange hurtigere vækst i forhold til traditionelle metoderFor op til 3 planterPerfekt til små husstandeKontrolleret af Smart Gardener app (Android & IOS) En fuldt automatiseret køkkenhave med perfekte vækstbetingelser med et tryk på en knap, 3 gange hurtigere vækst og kun et par minutters vedligeholdelse om måneden, lyder for godt til at være sandt? Nej, det er virkeligheden i vores T-serie af små køkkenhaver. Glæden ved enkelhed er vores ledende princip, når vi udvikler produkter til dit hjem. I vores T-serie har vi taget denne filosofi længere end nogensinde før. T3 styres af den inuitive Smart Gardener app. Smart Gardener app kontrollerer Active Growing Technology udviklet af Tregren . Hvis du ikke har en smartphone, kan du stadig bruge denne have, alligevel, fordi der er en forudinstalleret Smart Default-applikation. Alt du skal gøre er at forbinde din grøntsagshave og tilsæt vand. Lyset er et specielt designet LED-lys, der har det optimale spektrum for planter. Det ligner middag lys ved midsommeren. Det adskiller sig fra de fleste voksende lys på markedet, da vi har blandet mere gult lys ind i det for at gøre det behageligt for det menneskelige øje. Den intuitive Smart Gardner app sammen med Active Growing Technology opretholder den optimale kombination af vand, lys og næringsstoffer, hvilket giver ideelle betingelser for de specifikke planter, du vokser i din lille køkkenhave. Indhold: plante belysningLodret arm til lampen (plantebelysning)PumpevandVoksende Potstrømkabel2 næringsposer (1 til urter / salat og 1 til tomater / chili / andre frugter)Manual passer: iPhone , iPad Farve: Grå, sort, hvid Mål: 19,5 x 17,5 x 44 cm
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 228 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 142 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 82 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »