Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TFA Dostmann Timer VISUAL Timer Hvid Analog

(0)
Skrive en anmeldelse
TFA Dostmann Timer VISUAL Timer Hvid Analog
TFA Dostmann Timer VISUAL Timer Hvid Analog
158 kr.
Fragt fra 59 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-4 Arbejdsdage
  Fragt fra 59 kr.
 • Sælges og sendes af Conrad Elektronik

Overvåg prisen på produktet

 • Farvet resttidsvisning
 • Tidsindstilling med drejeknap
 • Kører meget stille
 • Alarmtone 5 sekunder eller 60 sekunder
 • 2 lydstyrke kan indstilles
Som navnet allerede fortæller, gør VISUAL timeren tidsforløbet synligt. Så snart den ønskede tid er indstillet fra et minut til maksimalt 120 minutter med drejeknappen, folder det røde resttidsdisplay sig ud. Med countdown ser man altid på anskuelig og synlig måde, hvor meget tid der er tilbage. Ved slutningen lyder der et bip, alt efter ønske, 5 eller 60 sekunder. Lydstyrken kan også indstilles i to trin.
Takket være batteridriften kører korttidsvækkeuret meget støjsvagt uden mekanisk tikke. Den kompakte form sørger for, at den står sikkert.
De bedste forudsætninger for anvendelse i skolen, ved lektier eller for at begrænse tiden til computer, spillekonsol, smartphone eller Fjernsyn. Også små børn ser med det farvede felt på et øjeblik, hvornår tiden er udløbet og kan indstille sig på det.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.