Telldus TellStick ZNet Lite V2

Telldus TellStick ZNet Lite V2
Tip en ven
1069 kr
fra 96 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Send og modtag Z-WaveSend og modtag 433MHzGem tidsplan / begivenheder lokaltModerne design En videreudvikling af Telldus Z-Wave Gateway. Dette er nok den bedste Z-Wave gateway, der er blevet udviklet indtil videre og helt unik i sin art! Det er ikke kun godt, det er også utroligt kompetent. Den indeholder både en Z-Wave chip med den nyeste teknologi og en 433MHz chip med både transmission og modtagelse. Dette giver dig mulighed for stadig at bruge billigere teknologi, hvor du vil, og avanceret Z-Wave-teknologi, hvor det er nødvendigt. Ligesom sin forgænger er den kompatibel med en række forskellige enheder på markedet og allerede tilgængelig i mange brugernes hjem. Installation er eksempelvis enkel, og hele konfigurationen er lavet i web-interface Telldus Live! eller via appen. Der kan du konfigurere alt, hvad du vil have systemet til at gøre for dig. Alle skemaer og begivenheder lagres også lokalt i gatewayen . Så ville internetforbindelsen forsvinde, disse dele af dit smarte hjem vil fungere som normalt. Telldus vil løbende lancere mere smarte tilbehør, der udnytter Z-Wave-teknologien, og lader dig bruge porten til alt, du kan forestille dig. Dette er Z-Wave: Mesh netværk - Signalerne kan hoppe fra enhed til enhed, hvilket signifikant forlænger dækningenBi-retningskommunikationDu får altid en bekræftelse af status for den enhed, du vil kontrollere passer: iPhone og iPad protokol: 433MHz, 868MHz, Z-Wave, Z-Wave Plus Farve: hvid nå: ca 30m (fri syn) IP bedømmelse: IP20 Driftsspænding: 5V / 1A USB-adapter Z-Wave chip: 5. generation Z-Wave Plus
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 283 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 169 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 96 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »