Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

OppoSuits The Joker Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits The Joker Jakkesæt

559 kr.

-20%

699 kr.
Why so sad? Væk med den sure mine og hop i dette skøre The Joker-jakkesæt og få et HAHAHA på dine læber. Du vil helt sikkert sprede en gakket stemning med OppoSuits The Joker jakkesættet. OppoSuits er den diametrale modsætning til et almindeligt jak
Læs mere
Why so sad? Væk med den sure mine og hop i dette skøre The Joker-jakkesæt og få et HAHAHA på dine læber. Du vil helt sikkert sprede en gakket stemning med OppoSuits The Joker jakkesættet.

OppoSuits er den diametrale modsætning til et almindeligt jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og jakkesættet er fremstillet i sjove og usædvanlige mønstre i et velgennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende OppoSuits om og om igen uden at det mister sin pasform.

Bemærk, at OppoSuits jakkesæt fås i en slimfit-model. Vi anbefaler derfor at du vælger en større størrelse hvis du står og tvivler om to størrelser.

OppoSuits The Joker Jakkesættet inkluderer:
  • En ternet jakke i mørke- og lyselilla med motiv af spillekortet jokeren samt "HAHAHA". Jakken har to lommer på ydersiden, en inderlomme og to grønne knapper foran.
  • Et par matchende bukser med grøn knap.
  • Et grønt slips.
  • Fås i størrelse: 46-62.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser