Minute Point Smart Home-And-Boat Alarm

Minute Point Smart Home-And-Boat Alarm
Tip en ven
1069 kr
fra 96 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Point er et smart båd og hjem alarm system, der er let at bruge. Sikkerhedssystemet installeres på få minutter og fungerer med Wi-Fi. Den kører på et genopladeligt batteri, der varer 3-6 måneder afhængigt af miljøforholdene og kan oplades med det medfølgende USB-C-kabel. Beskyt dit hjem og din båd Point er den nye båd og hjem alarm som passer til lejligheden samt sommerhuset. Det er nemt at installere, mens du beskytter dit privatliv. Oversigt fra din smartphone Point er designet til ikke at forstyrre dig unødigt, men hvis det uventede sker, får du straks en meddelelse og mulighed for at handle. Digital nabosamarbejde Med Point samarbejder du med dine naboer mod indbrud. Gennem appen kan du ringe til hjælp, når du ikke selv kan gøre det. Anerkendelse af andre alarmer Når andre alarmer i dit hjem græder, får du en besked til din smartphone om hændelsen. Hold øje med indeklimaet Point holder styr på indeklimaet og giver dig et overblik over blandt andet temperatur, fugtighed, skimmelrisiko og støjniveau. Perfekt til sommerhuset. Automatisk alarm Punkter kan aktiveres automatisk ved at registrere, hvornår den sidste person har forladt huset. Installer dig selv om 10 minutter Installer punkt med din smartphone og monter Punkt i loftet med enten leveret tape eller skrue. Dit hjem er kun et klik væk Med Point-appen kan du styre alarmen, holde styr på dit hjemmemiljø og invitere gæster - uanset hvor du er. Premium-funktioner Med Premium kan du dele adgang til din familie og venner. Hvis du ikke er hjemme, søger Point den nærmeste support fra dit netværk for at hjælpe med at løse uventede situationer. 12 måneder Premium inkluderet, så koster det 49 kr. / Måned Kompatibel med: IFTTT. Google Assistant, Hjemmearbejder, Kit (planlagt), Alexa (planlagt). Certificeringer: CE FCC, IEC62133, IC (ISED). USB-C opladerkabel medfølger i pakken. passer: iPhone , iPad
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 283 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 169 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 96 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »