Manfrotto XPro 5-sektion enkeltbenet kulfiber

Manfrotto XPro 5-sektion enkeltbenet kulfiber
Tip en ven
1929 kr
fra 130 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Enkeltbenstand med øget højdeevneUtrolig let, vejer kun 0,7 kgNyt benopvarmning i gummi til hurtig og sikker bevægelseQuick Power Lock-system til hurtig og nem opsætningKompatibel med Manfrotto FLUIDTECH base Den nye 5-sektion XPro Monopod er et professionelt enkeltbenet carbonfibreplade lavet for at tilfredsstille fotografer, der udnytter højden af deres enkeltbenede stativ for at nå over folkemængderne, mens de kan bringe det let ind i posen. Dens 100% carbonfiberrør sikrer lethed, højst stivhed og bedre optagelse af mikrobevægelser til fremragende billedkvalitet og bærbarhed. I kombination med Quick Power Lock (QPL), som stærkt låser benrørene takket være en simpel ergonomisk mekanisme, elimineres uønskede rykkende bevægelser. Denne enebenede stativ er kompatibel med Manfrotto MVMXPROBASE. De tre indtrækelige fødder gør den ekstremt bærbar, når den er foldet ind og giver benstøtten let at transportere overalt. MPMXPROC5 er en 5-delt single-legged kamera stativ, der når en højde på 176cm. Sammen med et 234RC vippehoved og med et kamera monteret på toppen, er det vertikale område stærkt udvidet og åbner nye dimensioner af fotografering. Det er den perfekte kombination af ydeevne og bærbarhed: Let at bære, mens du hurtigt flytter fra et sted til et andet, med den stramme og stabilitet af kulfiberbenene. trust med nyligt designet benopvarmere og 1/4 "& 3/8" fastgørelsesskruer til skruen og er nu endnu glattere og mere alsidige i marken. Minimum højde: 49 cmMaksimal højde: 176 cmMaksimal belastning: 7 kg Stativholder til din enhed er ikke inkluderet, men købes separat. passer: iPhone og iPad med stativholder med 1/4 "tilslutning Farve: sort materialer: carbon Vægt: 620 gram model: MPMXPROC5
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 426 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 241 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 130 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »