Manfrotto XPro 4-sektion enkeltbenet kulfiber

Manfrotto XPro 4-sektion enkeltbenet kulfiber
Tip en ven
1649 kr
fra 119 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Den letteste enkeltbenstativ i serienStøtter tunge linser, op til 5 kg nyttelastNyt benopvarmning i gummi til hurtig og sikker bevægelseQuick Power Lock-system til hurtig og nem opsætningKompatibel med Manfrotto FLUIDTECH base Den nye 4-sektion XPro Monopod er en professionel enkeltbenet carbonfiberplade lavet for at tilfredsstille fotografer, der udnytter højden af deres enkeltbenstand til at nå over folkemængderne og opnå en bred vifte af fotovinkler. Når det kombineres med 234RC vippehovedet og kameraet, forbedrer det skydeoplevelsen ved dramatisk at øge rammens hastighed og alsidighed. Det er den perfekte kombination af ydeevne og bærbarhed: Let at bære, mens du hurtigt flytter fra et sted til et andet, og med den kæmpe stivhed og stabiliteten af kulfiberbenene. Denne enebenede stativ er kompatibel med MVMXPROBASE. De tre indtrækelige fødder gør den ekstremt bærbar, når den er foldet ind og giver benstøtten let at transportere overalt. Dens 100% kulfiberbenrør sikrer højest stivhed og høj absorption af mikroprocessioner for fremragende billedkvalitet. I kombination med Quick Power Lock (QPL), som stærkt låser benrørene takket være en simpel ergonomisk mekanisme, elimineres uønskede rykkende bevægelser. trust med nyoprettede benopvarmere og dobbelt 1/4 "" - 3/8 "- fastgørelsesskruer til kamera og er nu endnu glattere og mere alsidige i marken. Minimum højde: 52 cmMaksimal højde: 164,5 cmMaksimal belastning: 7 kg Stativholder til din enhed er ikke inkluderet, men købes separat. passer: iPhone og iPad med stativholder med 1/4 "tilslutning Farve: sort materialer: carbon Vægt: 600 gram model: MPMXPROC4
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 380 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 218 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 119 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »