Manfrotto Compact Action, Röd

Manfrotto Compact Action

Vælg farve:

Tip en ven
609 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-8 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Joystick hoved med ergonomisk håndtagIntuitiv rund hurtigkobling til nem installationFoto filmvælger for hurtigt at skifte mellem tilstandePolstret taske er inkluderet til høj portabilitet Compact Action er det bedste valg for entry level DSLR ejere med standard linser, der gerne vil tage en masse billeder og film. Det ergonomiske joystickhoved med hjullåsemekanisme er meget intuitivt og nemt at bruge. Dens behagelige greb giver dig mulighed for at tage bløde film og fine billeder med lidt indsats. Den innovative cirkulære quick release plade er perfekt til nem kameraforbindelse uden behov for mønt eller skruetrækkere. Takket være dens form vil kameraforbindelsen aldrig være et problem igen. Lås kun kameraet med håndtaget lige over joystickhåndtaget. Derudover giver friktionsratet sammen med den runde hurtigudløsningsplade den komplette indstilling af hvert kamera til stativet og forbedrer dermed stabiliteten. Sidst men ikke mindst giver fotofilmsvælgeren maksimal frihed under alle omstændigheder. Skift til den ønskede tilstand tager kun et sekund og sikrer, at du altid får gode billeder og bløde film. Yderligere oplysninger findes i brugsanvisningen til produktet. Minimum højde: 44 cmMaksimal højde: 155 cmMaksimal belastning: 1,5 kg Stativholder til din enhed er ikke inkluderet, men købes separat. passer: iPhone og iPad med stativholder med 1/4 "tilslutning Farve: Sort, rød materialer: mini um & technopolymer Vægt: 1201 gram model: MKCOMPACTACN
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 206 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 131 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 77 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »