Manfrotto 190XPRO 3-sektion Alu

Manfrotto 190XPRO 3-sektion Alu
Tip en ven
1859 kr
fra 128 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-9 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
90 ° søjlesystem giver mulighed for at tage fra nye perspektiverQuick Power Lock-systemet muliggør et hurtigt, stabilt og simpelt sætEasy Link gør det muligt at tilslutte ekstra tilbehør til stativet, som f.eks. LED-belysningNy benvinkel vælger til et velfungerende systemFremragende italiensk design og funktion 190XPRO3 er en kompakt 3-delt mini stativ med avancerede funktioner og fremragende byggekvalitet. Det vigtigste træk ved 190XPRO3 er dets 90 ° center søjlemekanisme, der gør det muligt for kolonnen at bruge lodret som sædvanligt eller vandret for at åbne en bred vifte af indramnings- og skydemuligheder. Dette gør 190XPRO3 til en yderst alsidig stand, der passer til en bred vifte af fotograferings- og videoapplikationer. Den horisontale søjle mekanisme er anbragt i stativets øvre benbeslag til kompaktitet, men det er nemt og hurtigt at bruge, når det er nødvendigt. Skift mellem lodrette og vandrette søjler kræver ingen demontering, og det kan også gøres med et vedhæftet kamera. Benene på 190XPRO3 stativet er også hurtige til at hæve og justere takket være Quick Power låseknappen, som låser og frigiver hvert benafsnit. Det specielle design af QPL knapene giver mulighed for et mere komfortabelt og stærkere håndgreb på benlåsene. Fra sammenfald kan alle dele af stativbenet frigives i en enkelt bevægelse. QPL-knapdesignet giver også kraftigere låsning af hver sektion, hvilket betyder, at stativet er mere stabilt og stiv end med traditionelle knapper. Intuitive og ergonomiske benvinkelkontakter giver hvert ben mulighed for at være uafhængigt og stabilt indstillet til en af de forudindstillede vinkler, hvilket giver mulighed for stor positioneringsfrihed. Et åndniveau er indbygget i toppen af midterkolonnen for præcis indramning. Vandstanden roterer frit rundt om midterkolonnen, så det kan være mere acer da det er nemmest for dig at se det, mens du justerer stativet, og uden at det enten bliver skjult af det monterede hoved og kamera eller kommer i vejen for hovedet eller kamerakontrollerne. Den øverste pylon af 190XPRO3 har en EasyLink-stik til at forbinde det billede eller video tilbehør (såsom en LED-lys, blitz, reflektor, eller en anden trust op) på en extraarm eller konsol, og gøre standen til et praktisk mobilt studie . Maks højde: 160 cmMinimum højde: 9 cmMaks belastning: 7 kgTilslutning: 1/4 ", 3/8"Benvinkel: 25 °, 46 °, 66 °, 88 ° Stativholder til din enhed er ikke inkluderet, men købes separat. passer: iPhone og iPad med stativholder med 1/4 "tilslutning Farve: sort materialer: mini um Vægt: 2000 gram
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 415 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 235 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 128 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »