Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Swift Electric Kickboard 180Wh

1 / 1

Swift Electric Kickboard 180Wh

4395 kr.
FitNord Swift (180Wh) FitNord Swift Electric Kickboard er et højkvalitets, effektivt og elegant køretøj til hurtig og sjov bybevægelse. Udstyret med en kraftig 350 W elmotor kører det elektriske kickboard 25 km / t, og batteriet har tilstrækkelig e
Læs mere

FitNord Swift (180Wh)

FitNord Swift Electric Kickboard er et højkvalitets, effektivt og elegant køretøj til hurtig og sjov bybevægelse. Udstyret med en kraftig 350 W elmotor kører det elektriske kickboard 25 km / t, og batteriet har tilstrækkelig effekt i op til 20 km (under optimale forhold). Det aftagelige batteri er let at udskifte, så selv lange rejser er mulige med det ekstra batteri. Det sammenklappelige og lette elektriske kickboard er behageligt at bære og let at tage med bil eller offentlig transport. Sikkerheden leveres af en robust ramme, blokeringsfri bremser og for- og baglygter.

  • Slidstærk og solid aluminiumsramme
  • Sammenfoldelig
  • Vejer kun 12 kg
  • 350 W børsteløs elmotor med høj ydeevne
  • Rækkevidde op til 20 kilometer
  • Aftageligt og udskifteligt batteri
  • Blokeringsfri bremser
  • Beskyttet mod snavs og vandstænk (IP54)
  • Let aftageligt og udskifteligt batteri

Den hurtige acceleration og det kraftige drejningsmoment på FitNord Swift elektriske kickboard er garanteret af en højtydende 350 W børsteløs elmotor placeret inden i forhjulet for at skjule snavs, fugt og stænk. Motoren klarer sig let på skråninger op til 15 grader og tager også tungere førere ved høje hastigheder.

Kroppen af ​​FitNord Swift elektriske kickboard i høj kvalitet er let, men meget solid og holdbar. Det elektriske panel foldes på få sekunder med en brugervenlig lås. Foldemekanismen svejses direkte på den lodrette bjælke, så mekanismen ikke påvirker bjælkens styrbarhed eller holdbarhed.

Batterirummet er diskret placeret inde i den lodrette bjælke. 180 Wh batteriet er tæt beskyttet mod fugt, stænk og snavs, så det elektriske kickboard kan bruges selv i svagere vejr. Batteriet er let at fjerne og udskifte, så kickboardet også kan håndtere længere rejser.

Kørekomfort, brugervenlighed og sikkerhed øverst
Det elektriske kickboard FitNord Swift forbliver effektivt og sikkert med tre bremsemekanismer, når det er nødvendigt. Når bremsearmen skubbes ind, bremser både motoren og skivebremsen på de bageste dæk. Det blokeringsfri E-ABS-bremsesystem sikrer sikker og kontrolleret bremsning selv ved høje hastigheder. Det elektriske kickboard har også en mekanisk betjent fod- / fenderbremse, der presses mod baghjulet. Synet i mørket leveres af for- og baglygter, der aktiveres direkte fra styret. Bremselysene tændes under bremsning.

 

Upptäck mer inom Sport
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .