Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Reebok Treadmill ZJET 460
Reebok Treadmill ZJET 460
Reebok Treadmill ZJET 460
Reebok Treadmill ZJET 460
Reebok Treadmill ZJET 460
Reebok Treadmill ZJET 460

1 / 6

Reebok Treadmill ZJET 460

8.499 kr.
Reebok Treadmill ZJET 460 lanceres med Air Motion Technology, som betegnes som den bedste stødabsorbering. Air teknologien reducerer slag og stød på diverse led, og nedsætter derfor risikoen for løbeskader. Den store løbeflade på 140 x 46 cm. gør
Læs mere

Reebok Treadmill ZJET 460 lanceres med Air Motion Technology, som betegnes som den bedste stødabsorbering. Air teknologien reducerer slag og stød på diverse led, og nedsætter derfor risikoen for løbeskader. Den store løbeflade på 140 x 46 cm. gør løbet mere frit, hvilket er vigtigt for at opnå et godt løbe flow. En kraftig motor med en maksimal ydelse på 2,5 Hk., en topfart på 20 km. og 15 stigningsintervaller, gør løbebåndet aldeles interessant til bakkeløb og intens intervaltræning.

Dette løbebånd anbefales til alle typer af træning, langdistance og udholdenhed eller høj intensitets løb. Med 24 programmer kan du vælge frit for, hvilken type træning, du vil dyrke. Reebok ZJET 460 kommer inklusiv Reebok Fitness Training App. Du kan registrere og lagre dine træningsture, og naturligvis følge dem virtuelt på Google Maps og Street view.

Hastighed og hældning indstilles nemt via knapper på display, hvor der allerede er placeret genvejs knapper, så du hurtigt kan komme op eller ned i fart og hældning. LCD display giver et hurtigt overblik over alle vigtige træningsdata her og nu. Pulsen aflæses on time og du kan sikre dig, at træningen foregår i egen valgte pulszone.

Mp3 kan tilkobles og afspilles med fyldig lyd på de to 5 Watt højtalere. Bliver det for varmt, kan luften nedkøles med den indbyggede vifte der sidder i display. Løbebåndet kan klappes sammen og ved hjælp at en lille hydrauliske fjeder, kan det gøres uden besvær. Når det skal ned igen, er der indbygget et Soft Close-system, der lader båndet dale roligt ned, så det ikke er til fare for nogen.

Identifikation

EAN 5055436116578
Producentens artikelnummer 400-105210
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser