Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Luksus, blødt guld / hvid
Luksus, blødt guld / hvid
Luksus, blødt guld / hvid
Luksus, blødt guld / hvid
Luksus, blødt guld / hvid

1 / 5

Luksus, blødt guld / hvid

2.435 kr.
Fitbit Luxe - det elegante aktivitetsarmbånd til motion og velvære, der giver dig nye og afbalancerede veje til optimal sundhed hver dag. Hold styr på fysisk træning, mental velvære, hjertesundhed og mere, så du kan være på toppen og starte dagen me
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere

Fitbit Luxe - det elegante aktivitetsarmbånd til motion og velvære, der giver dig nye og afbalancerede veje til optimal sundhed hver dag. Hold styr på fysisk træning, mental velvære, hjertesundhed og mere, så du kan være på toppen og starte dagen med fornyet kraft. Ender lige i knoppen og kroppen med alt fra at registrere søvn, stress og aktivitet til øjeblikke af fred.

- Balanceret sundhed i et elegant design
- Værktøjer til stresshåndtering
- Søvnregistrering og søvnvurderinger
- Aktive zoneminutterElegant design
Gør dig klar til at føle dig og nå toppen med Fitbit Luxe. Den elegante finish og det komfortable armbånd gør Luxe til et alsidigt must for daglig træning og velvære.

Skarp farveskærm
Løft din træning og dit velbefindende med en skarp AMOLED-farveskærm, der giver dig statistik og fremspringende urskiver. Lysstyrken justeres automatisk, så du altid kan se dine statistikker tydeligt uanset aktivitet og tid på dagen.

tilbehør
Fitbit Luxe har stilfuldt tilbehør, der løfter stemningen enhver dag.

Kvinders sundhed
Lær din krop bedre at kende ved at bruge dit ur og Fitbit-appen til at logge menstruation, symptomer, holde styr på ægløsning og opdage mønstre på din cykel.

Værktøjer til stresshåndtering
Forstå hvordan din krop håndterer stress med stresshåndteringspunkter i appen. Fysiske tegn på stress registreres, og du får en score mellem 1 og 100 - jo højere, jo bedre!

Mindful minutter
Tag kommandoen over din dag med mindfulness-indhold i Fitbit-appen. Registrer dig og reflekter over de trin, du tager for bedre at tage dig af dig selv.

Slap af - Guid

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Identifikation

EAN 0810038854465
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser