Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Lifetime basketball standard Ungdom
Lifetime basketball standard Ungdom
Lifetime basketball standard Ungdom
Lifetime basketball standard Ungdom

1 / 4

Lifetime basketball standard Ungdom

1034 kr.
Lifetime basketballsystemet Youth green er yderst velegnet til unge basketballspillere. Bagpladen kan let justeres i højden uden værktøj med teleskopstangen fra 1,67 til 2,28 meter i trin på 15,24 cm. Den bærbare plastbase kan eventuelt fyldes med va
Læs mere
Lifetime basketballsystemet Youth green er yderst velegnet til unge basketballspillere. Bagpladen kan let justeres i højden uden værktøj med teleskopstangen fra 1,67 til 2,28 meter i trin på 15,24 cm. Den bærbare plastbase kan eventuelt fyldes med vand eller sand. Sand giver mere masse og derfor mere stabilitet. Impact Backboard af Lifetime Youth Basketball Stand er lavet af polyethylen med høj densitet, hvilket gør det praktisk talt ubrudt. Grafikken på bagpladen er screentrykt med UV -resistent maling for overlegen farve og beskyttelse mod elementerne. Basketballbagpladen har en stålring og et vejrbestandigt nylonnet.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .