Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Uncharted: The Nathan Drake Collection HITS

(1)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

179 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  Fra 2 arbejdsdag
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Action, Adventure
 • Playstation 4


Forudbestillingstilbud – Uncharted Nathan Drake Collection

Forudbestil Uncharted: The Nathan Drake Collection og få glæde af forudbestillingstilbuddet: The Nathan Drake Pack. Denne DLC indeholder:

 • UNCHARTED Drake’s Fortune Drake skin
 • UNCHARTED 2: Among Thieves Drake Skin
 • UNCHARTED 3: Drake’s Deception Drake Skin
 • Wetsuit Drake Skin
 • Nepal Drake Skin
 • Golden AK-47
 • Golden 92FS

Storslåede eventyr

Historien om Nathan Drake begynder på en fiskekutter ud for Panamas kyst. Men den bliver hurtigt til selve definitionen på et eventyr. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves og Uncharted 3: Drake’s Deception – tre af de mest kritikerroste spil er nu samlet for første gang og genskabt til PS4. Dette er Uncharted: The Nathan Drake Collection*.

I rollen som Nathan Drake følger du i legendernes fodspor på en rejse, der tager dig med verden rundt. På jagt efter den legendariske by af guld, El Dorado, med hjælp af Sir Francis Drakes egne notater. Gentag Marco Polos umulige rejse gennem Himalaya. Og find Atlantis i sandet, som Lawrence of Arabia ledte efter.

Undervejs kan du nyde den uovertrufne historiefortælling fra holdet hos Naughty Dog, mens Drake sætter liv, lemmer og venskab på spil i kampen for at finde de utrolige skatte før de hensynsløse skurke.

*Uncharted: The Nathan Drake Collection indeholder kun singleplayer-kampagnerne.

Uncharted: Drake's Fortune

Et 400 år gammelt spor i Sir Francis Drakes kiste bliver begyndelsen på Nathan Drakes rejse på jagt efter El Dorados sagnomspundne skat, der fører til opdagelsen af en glemt ø i Stillehavet.

Men skattejagten bliver til blodigt alvor, da Drake strander på øen i selskab med en flok hensynsløse lejesoldater. Drake og hans venner er i undertal og må kæmpe en desperat kamp for overlevelse, mens de afslører øens forfærdelige hemmeligheder.

Uncharted 2: Among Thieves

Drake er kommet i problemer og lader sig narre tilbage ind i tyvenes og lejesoldaternes forræderiske verden, som han havde forsøgt at lægge bag sig. En mystisk artefakt sender Drake ud på en ekspedition for at finde Shambhala, en legendarisk dal i Himalaya, hvor han bliver del af en farlig fangeleg med en krigsforbryder på flugt, der er ude efter mere end den forsvundne bys legendariske rigdom.

Drake bliver fanget i et spind af løgne, der tvinger ham til at satse alt i den dødsensfarlige jagt – men er hans held mon ved at slippe op?

Uncharted 3: Drake’s Deception

I jagten på det mytiske “Atlantis i sandet” kommer skattejægeren Nathan Drake ud på en farefuld rejse dybt ind i Den Arabisk Ørken samme med sin læremester Victor Sullivan i kampen mod en okkult skyggeorganisation og dens hensynsløse leder.Da den glemte bys hemmeligheder bliver afsløret, forvandler skattejagten sig til en kamp på liv og død, der presser Drake til det yderste og tvinger ham til at konfrontere sin største frygt.

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Adventure
Formater:
Playstation 4
EAN:
711719710912

5.0

baseret på 1 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.