Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Immortals Fenyx Rising

1 / 1

Immortals Fenyx Rising

179 kr.

-28%

Rek pris. 249 kr.
Immortals Fenyx Rising™ vækker et stort mytologisk eventyr til live. Spil som Fenyx–en ny, bevinget halvgud,der kæmper for at redde degræske guder og deres hjemsted fra en mørk forbandelse. Kæmp mod mytologi
 • Action, Adventure
 • Playstation 4
Læs mere
Immortals Fenyx Rising™ vækker et stort mytologisk eventyr til live. Spil som Fenyx–en ny, bevinget halvgud,der kæmper for at redde degræske guder og deres hjemsted fra en mørk forbandelse. Kæmp mod mytologiskebæster, brug gudernes legendariske kræfter, og nedkæmp Typhon, den mægtigste titan i den græske mytologi, ialle tiders største slag.Verdenens skæbne er på spil–du er gudernessidste håb.Immortals Fenyx Rising er en frisk og vittig vinkel på op en world-actiongenren med dynamisk action, kampe oghistorier, der er inspireret af den græske mytologi. Rejs frit gennem en smukt stiliseret verden, og udnyt dineekstraordinære evner, som du har fået af guderne, i kampen mod frygtindgydende monstre fra mytologien.Forræderiske prøvelser, heltegerninger og selveste Hades venter dig. Oplev et storslået eventyr om guder ogmonstre, og bliv den legende, du blev født til at være.

PRØV GUDERNES KRÆFTER
Olympens guder har velsignet dig med gaver: Daidalos' vinger, Achilles' sværd, Odysseusø' bue med mere samtlegendariske kræfter, som vil hjælpe dig med at vende krigslykken. Brug dem i kampen mod mytologiskemonstre, løs oldgamlegåder, og udforsk den store, åbne verden.

KÆMP MOD MYTOLOGISKE FJENDER
Stå ansigt til ansigt med bæster som Cyclops, Medusa eller Minotaur, og tag kampen op mod korrupte helte somAchilles. Kampene er en hektisk blanding af luftkampe og nærkamp, som kombinerer dine himmelsendte evnerog våben.

UDFORSK EN STILISERET, ÅBEN VERDEN
Oplev en smuk og levende fantasyverden. Rejs gennem syv unikke og guddommeligt inspirerede regioner til fodseller gennem luften

BESTÅ HELTEMODIGE PRØVELSER
Vær snild, og udnyt dine særlige evner for at løse udfordrende gåder og vilde krumspring, eller vær med ibosskampe på højt strategisk niveau for at blive stærkere og forbedre dine evner.

SKAB DIN LEGENDE
Tilpas din figurs udseende, og prøv nye rustninger og nyt udstyr, der er inspireret af den græske mytologi.Indsaml materialer over hele verdenen for at fremstille kraftfulde genstande og opgradere dit udstyr, så du kanudleve din skæbne
Upptäck mer inom Spil Alle spil
 • Expansionspakke
  Nej
 • Genre
  Action Adventure
 • Formater
  Playstation 4
 • EAN
  3307216143987
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .