Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Biomutant

1 / 1

Biomutant

139 kr.

-10%

154 kr.
BIOMUTANT® er et postapokalyptisk Kung Fu RPG-eventyr i en åben verden med en unik kampstil, der blander nærkampkamp, skydevåben og mutantevner.   UDVIKL DIN EGEN SPILLESTIL Du har mulighed for at omstrukturere din genetik og forandre dit
  • Action, Adventure
  • Playstation 4
Læs mere

BIOMUTANT® er et postapokalyptisk Kung Fu RPG-eventyr i en åben verden med en unik kampstil, der blander nærkampkamp, skydevåben og mutantevner.

 

  • UDVIKL DIN EGEN SPILLESTIL

Du har mulighed for at omstrukturere din genetik og forandre dit udseende og måden, du spiller på, hvilket naturligvis påvirker dine egenskaber. I tilgift vil eksponering for verdens bioforurening føre til fysiske mutationer, såsom knælerkløer og piggede haler, mens eksponering for stråling fra den gamle verdens bunkere påvirker dit sind og låser op for psi-mutationer, herunder telekinese, levitation med mere.

 

  • VÅBENFREMSTILLING PÅ ET NYT NIVEAU

Slip fantasien løs, når du fremstiller våben. Bland og fusionér dele for at skabe dine egne unikke håndvåben til at hugge, knuse og spidde dine modstandere med. Modificér dine revolvere, rifler og haglgeværer med alt fra korkpropper og batteridrevne kædesavsmoduler til bioforurenede slamflasker, og giv dit våbenarsenal en fordel. Du vil endda møde figurer, der fremstiller ting for dig, såsom bioniske vinger eller en springraket, og lader dig modificere din Automaton – din skrotlegetøjsmakker!

 

  • DET RETTE UDSTYR TIL EVENTYR

Du har komplet frihed til at udstyre din figur, som du ønsker. Ikke kun hvad angår våben, men også udstyr. Grib gasmasken og ilttanken, når du udforsker de døde zoner, iklæd dig termoresistent tøj, når du drager ud på de nedfrosne områder, eller tag beskyttelsesdragt på, når du konfronterer bioforurenede væsner, valget er dit.

 

  • OVERLEV I EN PULSERENDE ÅBEN VERDEN

Du skaber dit eget eventyr, når du udforsker den åbne verden og det, der hviler under overfladen. Til fods, via mekaniske køretøjer, jetski, varmluftsballon og andet. Kryds det døende vildnis, dyk ned i underjordens tunneler og bunkernetværk, og find vej op i bjergene eller ud langs øhavet. Der er mange opdagelser i vente, mysterier at løse, væsner at udfordre og spøjse figurer at hilse på i denne pulserende og farverige verden.

 

  • EN USÆDVANLIG HISTORIE MED EN USÆDVANLIG SLUTNING

Dine handlinger spiller en væsentlig rolle i udfoldelsen af denne historie, hvor den nye verdens undergang er nær. En pest hærger landet, mens døden bløder fra rødderne på livets træ. Klanerne er opdelte og har brug for én, der er stærk nok til at forene eller besejre dem alle …

 

 

  • Selvom du føres gennem verden af en fortæller, som beretter, hvert et skridt du tager, er det dine handlinger og valg, der bestemmer, hvordan din overlevelseshistorie slutter.
Expansionspakke Nej
Genre Action Adventure
Formater Playstation 4
EAN 9120080071316
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme