Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Assassin's Creed Valhalla

1 / 1

Assassin's Creed Valhalla

(1 anmeldelse)
249 kr.
Assassin's Creed Valhalla - Playstation 5 Bliv en legendarisk vikingekriger, der er vokset op med fortællinger om kamp og hæder. Overfald dine fjender, opbyg din bosættelse, og opbyg politisk magt i jagten på en plads blandt Valhallas guder. A
  • Action, Adventure
  • PS5 - Playstation 5
Læs mere

Assassin's Creed Valhalla - Playstation 5

Bliv en legendarisk vikingekriger, der er vokset op med fortællinger om kamp og hæder. Overfald dine fjender, opbyg din bosættelse, og opbyg politisk magt i jagten på en plads blandt Valhallas guder.

Avancerede RPG-systemer lader dig forme din karakters vækst og påvirke verden omkring dig. Med hvert af dine valg, fra politiske alliancer og kampstrategi til dialog og udstyrsvalg, kommer du til at udstikke din egen vej til storhed.

Byg og opgradér bygninger, der giver mulighed for omfattende tilpasninger, inklusive en kaserne, smedje, tatoveringsatelier og meget mere. Rekruttér nye medlemmer til din klan, og gør vikingeoplevelsen til din egen.

Køb i spil valgfrit

Opdag mere inden for Spil Alle spil
Expansionspakke Nej
Genre Action Adventure
Formater PS5 - Playstation 5
EAN 3307216174387
M

Mads

for et år siden

Vikinge-simulatoren Assassins Creed Valhalla er et frisk nyt take på den fortærskede spilserie, men gameplayet bliver med tiden kedeligt og ensformigt. Efter 25 timer i spillet har jeg taget en pause på ubestemt tid