Smartwatch

Alle produkter

 

Et Smartwatch er en smart, lille computer

Den elektroniske udvikling betyder, at alle komponenter bare bliver mindre og mindre, og dermed gør computere, tablets, smartphones, og hvad alle de forskellige gadgets nu hedder, det også. Det er Smartwatch et tydeligt bevis på. Det er ikke meget større end et almindeligt armbåndsur, men et Smartwatch kan bare så uendeligt meget mere. Et Smartwatch er naturligvis også inspireret af netop armbåndsuret, som i sin tid var en nærmest revolutionerende videreudvikling af det gammeldags og store lommeur. Lommeuret blev også kaldt en "krydder" på grund af dets størrelse og lighed med denne brødtype. Det skulle fiskes op af lommen, og låget skulle åbnes, inden man kunne tjekke, hvad klokken var. Med armbåndsuret skulle man bare trække lidt op i det venstre jakkeærme for at blive bevidst om tiden. Et Smartwatch har naturligvis også en tidsfunktion; for eksempel med store digitaltal, og hos Nordens største varehus for elektronik, spil, film og meget mere, kan du finde et stort udvalg af de smarte ure - i forskellige designs, med forskellige funktioner og fra verdens førende producenter.

Kan et Smartwatch mere end en Smartphone?

Det kan man i virkeligheden ikke svare entydigt på, for det kommer helt an på, hvilken Smartphone du har, og hvilket Smartwatch du vælger. Derfor skal du overveje nøje, hvilke funktioner du har brug for nu, og hvilke funktioner du kunne tænkes at få brug for i fremtiden. Der findes Smartphones, som har funktioner, der kan være gode at have under træning - for eksempel pulsmåler, hastighedsmåler, distancemåler og lignende, så du kan overvåge din træning og tappe resultaterne direkte til din computer. Rejser du meget, så har du måske brug for en GPS, når du skal finde rundt i en ny og ukendt storby. Der findes for eksempel smarte ure, som bare vibrerer, når du skal skifte retning samt viser navigationspile, afstand og tid til destinationen med mere. Du kan også bruge en række af Googles services, så du for eksempel derhjemme kan lægge en indkøbsseddel ind i dit Smartwatch, og så popper den op, når du står nede i supermarkedet. Og så er der selvfølgelig også de mere velkendte funktioner som at sende og modtage mails og SMS.

Et Smartwatch ser også ret sejt ud!

De fleste kvinder har mange forskellige smykker, som de skifter imellem. Øreringe, fingerringe, armbånd, halskæder og så videre. Men mænd har ofte kun deres armbåndsur, og derfor har armbåndsuret de senere år nærmest fået status som et smykke til mænd. Og mænd kan jo bestemt også være forfængelige, så mange har flere ure at vælge mellem til forskellige lejligheder - og uret må gerne være stort og fungere som blikfang og et imageskabende element. I sagens natur kan et Smartwatch ikke være super lille, for der skal trods alt proppes en del elektronik ind i det. Men de smarte ure er altså ikke monster store, så både kvinder og mænd kan sagtens finde ét, som passer til deres foretrukne stil inden for ure. Og de findes også med visere som på et traditionelt armbåndsure - eller du kan vælge et digitalt display, og så kan du vælge mellem forskellige remme. Inden du vælger et bestemt Smartwatch, så sørg for, at det er kompatibelt med dine andre platforme - altså er det Android eller iPhone? Endelig kan du også hos CDON.COM, Nordens største varehus, finde en topliste over kommende telefoner, så du kan være helt opdateret.