Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Får Lavendi
Får Lavendi

1 / 2

Får Lavendi

288 kr.
Vores absolutte bestseller 1 i stalden - Fåret Lavendi! En loyal følgesvend til enhver tid: vores Warmies® får Lavendi med blød, blød pels er ca. 33 cm lang og vejer ca. 780 g. Blød, fluffy udvendigt, behageligt duftende lavendelfyldning på inde
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere

Vores absolutte bestseller 1 i stalden - Fåret Lavendi!
En loyal følgesvend til enhver tid: vores Warmies® får Lavendi med blød, blød pels er ca. 33 cm lang og vejer ca. 780 g. Blød, fluffy udvendigt, behageligt duftende lavendelfyldning på indersiden - Lavendi giver dig en beroligende varme i et flot look ! Med ikke-aftagelig lavendel-hirse kornpåfyldning. Warmies er fyldt med hirse, som er ansvarlig for produkternes varmeholdende egenskaber. Hirsen blandes også med enten tørret lavendel eller en urteblanding, der indeholder rosmarin, citrongræs, spearmint og lidt lavendel. Fyldningerne giver gode dufte, når de opvarmes.

Nogle produkter har en aftagelig påfyldningspose, så stoffet kan håndvaskes i 30 grader. Andre produkter vaskes med en fugtig klud, bakterier forsvinder i mikrobølgeovnen. Lugten er klarest i starten og falder med antallet af opvarmninger. Warmies varmeprodukter findes i mange former - såsom udstoppede dyr, hjemmesko eller puder formet til kroppen. Alle Warmies produkter er fremstillet i overensstemmelse med EU-direktiver og de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder og overholder EN 71-1 / 2/3, hvilket gør dem fremragende selv for børn, da det garanteres ikke at løsne små dele.

Glem den klassiske flaske med varmt vand - her har du et udstoppet dyr, hjemmesko eller halsvarmer, der holder dig varm!

Varm dine varme i mikrobølgeovnen i 90 sekunder, og den forbliver varm og lugter af lækker lavendel i to timer. Kan også køles / frosses, hvis barnet skal køle af på grund af sygdom eller efter en varm sommerdag. Har en dejlig vægt og fløjlsagtig pels.

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Opdag mere inden for Legetøj Tøjdyr

Identifikation

EAN 4260101890153
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser