Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Pokemon Sword & Shield Sobble Gosedjur 20cm

252 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Det søde og kosede 20 cm Sobble-udstoppede dyr er endelig her! Scorbunny er en vandtype Pokémon og er en start Pokémon til undervisere i Pokémon Sword & Shield! Nu kan du tage Sobble med dig på alle dine eventyr! Med en utrolig detalje, der ser ud som om den er sprang direkte fra Pokémon-verdenen, er dette Sobble-legetøj den perfekte gave til Pokémon-fans! Dette søde og koselige Scorbunny legetøj er et must for alle Pokémon fans! Denne superbløde plys er god at tage med, uanset hvor du går! Denne Sobble Plush er inspireret af dens udseende i Pokémon Sword and Shield! Føj Sobble til dit Pokémon-team! Egnet fra 2 år.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.