Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Digital LED vækkeur - sort

(0)
Skrive en anmeldelse
-46%
Digital LED vækkeur - sort
Digital LED vækkeur - sort
Digital LED vækkeur - sort
Digital LED vækkeur - sort
Digital LED vækkeur - sort
197 kr.
Vejledende pris: 366 kr.
Fragt fra 39 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fragt fra 39 kr.
 • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

 • Digital vækkeur med LED
 • Helt glat og stilfuldt sort trædesign
 • Lysstyrken kan indstilles til 3 forskellige niveau
 • Viser tid, temperatur og fugtighed
 • Arbejder med batteri eller kabel

Et moderne og stilfuldt ur i sort træfinish og uden synlige knapper eller unødvendige detaljer forfra. Det digitale vækkeur viser tid, temperatur og dato. Det har også en wake-up-funktion, hvor du maksimalt kan indstille 3 alarmer, for eksempel at den vågner op om morgenen og derefter minder dig om vigtige datoer eller møder i løbet af dagen.

Du kan indstille tre forskellige lysstyrkeniveauer på LED-cifrene, så de ikke er for lyse om natten og tilstrækkeligt lyse i dagslys. Det er let at vælge en passende lysstyrke for dine øjne afhængigt af om det er dag eller nat.

LED-uret har en kompakt størrelse, så dette digitale vækkeur let kan passe på sengebordet, skrivebordet - eller i din kuffert, når du vil have det med som et digitalt rejseur. Du kan også aktivere stemmestyringsfunktionen for at tænde lyset automatisk.

Der er 3 knapper på bagsiden og ingen knap foran og sider, hvilket giver uret elegant men brugervenligt design. Læs betjeningsvejledningen, før du indstiller det digitale ur. Alarmen kan drives af 4 AAA-batterier (ikke inkluderet), eller du kan tilslutte via det medfølgende USB-kabel og en vekselstrømsadapter (ikke inkluderet) til stikkontakten.

Lavet af MDF-materiale med smuk træstruktur og med hvidt LED-lysskærm. Velegnet til køkkener, soveværelser, skriveborde og andre indendørs miljøer.

Pakken indeholder:
Digital LED-ur
Brugervejledning
USB-opladning kabel

Farve: sort
Vægt: 194 g
Størrelse: 15/7/4 cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.