Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

TurboTronic SC6P Slowcooker - 6,5 liter - Blå
TurboTronic SC6P Slowcooker - 6,5 liter - Blå
TurboTronic SC6P Slowcooker - 6,5 liter - Blå
TurboTronic SC6P Slowcooker - 6,5 liter - Blå

1 / 4

TurboTronic SC6P Slowcooker - 6,5 liter - Blå

709 kr.
Du kan tilberede fra hash til beef bourguignon og fra pulled pork til rendang med TurboTronic SC6P Slow Cooker. Du kan bruge slow cookeren ikke kun til kødretter, men også til de bedst tilberedte fiskeretter, grøntsager, supper og desserter. Med denn
Læs mere
Du kan tilberede fra hash til beef bourguignon og fra pulled pork til rendang med TurboTronic SC6P Slow Cooker. Du kan bruge slow cookeren ikke kun til kødretter, men også til de bedst tilberedte fiskeretter, grøntsager, supper og desserter. Med denne enhed laver du simpelthen de bedste opskrifter til slow cooker og det til en stor gruppe. Slow cookeren med en kapacitet på 6,5 liter giver plads til 6-personers retter eller mere. Kom måltidet i gryden og luk med glaslåget, som giver dig mulighed for nøje at følge tilberedningen. Indstil det korrekte opvarmningsprogram som ønsket med drejeknappen. Der er 3 indstillinger at vælge imellem: Hot, Low og High. På denne måde kan den korrekte temperatur indstilles til hver ret. Du kan nemt tage panden med til udendørsaktiviteter, så du stadig kan nyde et nærende og hjemmelavet måltid. Slow cookeren arbejder med damp. Takket være dampen tilberedes hver ret på en sund og bæredygtig måde. Dampen cirkulerer i slowcookeren, så alle dine retter tilberedes jævnt. På denne måde har du din yndlingsret på bordet på ingen tid.
Unikke egenskaber ved TurboTronic SC6P Slow Cooker

✔ Forskellige varmeindstillinger
Slow cookeren kan indstilles til forskellige varmeindstillinger. Så der er en passende tilberedning til hver ret. Du kan vælge en "lav" eller "høj" temperatur, der tilbereder din ret gradvist. Vil du holde din ret ved den rigtige temperatur? Vælg derefter indstillingen "Varm", som giver dig mulighed for at holde måltidet ved den ideelle serveringstemperatur i lang tid.

✔ Sund tilberedningsmetode
Slow cookeren er lig med en sund måde at lave mad på. Slow cookeren arbejder på damp, der cirkulerer gennem gryden og opvarmer din ret jævnt. Ved at bruge damp bliver dine retter sundere, da vitaminer bevares.

✔ Velegnet til mindst 6 personer
Med en kapacitet på ikke mindre end 6,5 liter er slowcookeren ideel til tilberedning af store mængder mad ad gangen. Tænk på de lækreste kødretter, såsom beef bourguignon og pulled pork, til hele familien. Med denne slow cooker har du mad på bordet på ingen tid til 6 personer eller flere uden den store indsats.

✔ Nem at bruge
Der er ingen mere brugervenlig enhed end denne SC6P Slow Cooker. Slow cookeren har kun en drejeknap, som du kan indstille temperaturen med. Læg dit fad i gryden, luk det med låget og drej knappen til den rigtige position. Simpelt og så knirkende. Du kan holde øje med tilberedningen via glaslåget.

✔ Let at rengøre
Ligesom at bruge det, er det nemt at rengøre slowcookeren. Både låget og gryden indeni tåler opvaskemaskine. Du kan nemt tørre slowcookerens yderside af med en fugtig klud. På den måde har du lidt at gøre med rengøring.
specifikationer

Ydeevne

Kapacitet: 6,5 liter
Effekt: 320 watt
220-240V ~ 50-60Hz
Glas låg
Hold kølige håndtag
Styres med drejeknap
Varmeindstillinger: Lav, Høj og Varm
Dele tåler opvaskemaskine
Holde varm

Design

Farve Blå
Materialer: keramik, rustfrit stål og glas
Form: rund
Moderne design

Vægte og mål

Produktmål (l x b x h): 43,5 x 24,5 x 29,5 cm
Emballagemål (l x b x h): 51 x 29 x 38,5 cm
Produktvægt: 5,4 kg

Identifikation

EAN 4260563035369
Producentens artikelnummer OPTI TT-SC6P-BLU
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser