Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Massagepistol HyperVolt, Hyperice

Massagepistol HyperVolt, Hyperice
Massagepistol HyperVolt, Hyperice
Massagepistol HyperVolt, Hyperice
Massagepistol HyperVolt, Hyperice
Massagepistol HyperVolt, Hyperice
Massagepistol HyperVolt, Hyperice
Massagepistol HyperVolt, Hyperice
3202 kr.
Vejledende pris: 3286 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-5 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af SportGymButiken.se

Overvåg prisen på produktet

Massér og afslap dine muskler hvor end du tager hen. Det bærbare Hyperice Hypervolt massageapparat har et meget lavt støjniveau og leverer en kraftfuld trykmassage med 3 forskellige effektniveauer. LCD trykindikatoren giver et visuelt feedback.
  • 3 hastigheder, LCD indikator
  • 5 udskiftelige massagehoveder
  • 3 timers batterilevetid


Uanset hvor du befinder dig - fitnesscenteret, forretningsrejse, udlandet eller derhjemme - kan det bærbare Hyperice Hypervolt massageapparat lindre muskelspændinger, samt følelsen af stivhed og ømhed. Den kompakte størrelse gør den nem at pakke ned i tasken og leverer en kraftfuld trykmassage, som kan bruges både som opvarmning af musklerne inden eller som afslapning efter træningen.

Quiet Glide teknologi:
Massage apparatets innovative design leverer en grundig massage med et lavt støjniveau. Du kan vælge mellem 3 effektniveauer alt efter behov. Den farvede LCD trykindikator giver øjeblikkeligt feedback om mængden af tryk du bruger.

Udskiftelige massagehoveder:
Du kan skifte mellem 5 forskellige medfølgende massagehoveder. Pakken indeholder et standardmassagehoved samt Bullet, Fork, Ball og Flat massagehovederne, som alle bruges på specifikke muskeltyper og grupper. Ball-massagehovedet har et større overfladeareal, som er ideelt at starte med, Flat massagehovedet virker bedst på de mere tætte muskelgrupper og Bullet massagehovedet bruges til at nå specifikke steder eller triggerpunkter, mens Fork massagehovedet bruges til at massere omring specifikke muskelgrupper uden at udløse dem direkte.

Batteri og opladning: Hypervolt har et genopladeligt li-ion batteri, som leverer op til 3 timers brug. Batteriet genoplades via den inkluderede vægoplader og det tager ca. 2 timer.
Bredde6.35 cm
DisplayNej, LED-indikator
FarveSort/grå
Forpakning1 stk
Højde23.7 cm
Inkluderet5 udskiftelige massagehoveder, batteri, oplader
Længe16.1 cm
ModelMassagepistol
ModstandChokbølge
Modstandsniveau3 stk
MotorBrushless (60 W)
StrømforsyningBatteri
Vægt1.13 kg

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

I tilfælde af ikke-afhentede pakker forbeholder vi os retten til at opkræve omkostningerne ved returforsendelse og håndtering. Du vil blive opkrævet de afholdte omkostninger, minimumsgebyr 299 DKK. Retur er til en svensk adresse.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.