Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Vers 3, sort

(0)
Skrive en anmeldelse
Vers 3, sort
Vers 3, sort
Vers 3, sort
Vers 3, sort
2503 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Expressleverance
    1-3 Arbejdsdage
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Fitbit Versa 3 - Smartwatchet med alt hvad du behøver for at komme i gang med det samme.

Efterlad din mobil derhjemme og registrer tempo og afstand med den indbyggede GPS. Du får også app-, opkalds- og meddelelsesmeddelelser og kan kontrollere Spotify og Deezer, når din mobil er i nærheden. Derudover er motivationen altid lige ved hånden med Active Zone Minutes, mere end 20 træningstilstande, mere end 6 dages batterilevetid og hurtig opladning.

Indbygget GPS
- Pulsmåling døgnet rundt
- Aktive minutminutter
- Gem og spil musik *
- Mere end 6 dages batterilevetid og hurtig opladning **Indbygget GPS
Efterlad din mobil derhjemme og brug den indbyggede GPS til at se tempo og afstand i f.eks. løb, vandreture og cykling udendørs. Se derefter et kort over ruten i Fitbit-appen. Batterilevetid i op til 5 timer med aktiv GPS.

Kort over træningsintensitet (kun i appen)
Efter en udendørs træning vil du se et kort over træningsintensitet i Fitbit-appen og finde ud af, hvilke pulszoner du har været i, og hvornår under træningen.

Registrerer al daglig aktivitet
Sense registrerer din daglige aktivitet såsom trin, afstand, aktive minutter og kalorieforbrænding, så du kan følge, hvordan hver del af din dag fører dig tættere på dine mål.

Vandtæt ned til 50 M.
Fitbit Versa 3 er vandtæt ned til 50 meter, hvilket betyder, at du kan bruge den i poolen, i brusebadet, på stranden og meget mere.

Pulsmåling
Mål din puls døgnet rundt med Fitbits forbedrede PurePulse 2.0, der giver en mere nøjagtig måling af puls og kalorieforbrænding, så du kan optimere din træning, holde styr på din hvilepuls over tid og se fitnessstatus i Fitbit-ap

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.