Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi
Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi

1 / 11

Robotplæneklipper 1500m² - Ultralydssensorer - Lyfco E1820 WiFi

6.499 kr.
Robotplæneklipper med ultralydssensorer - 1500 m² klippeområde & WiFi-app Endelig er årets nye model af robotplæneklippere her! Lyfco E1820 ligner meget sin søstermodel E1800 . Det, der adskiller dem, er de nye ultralydssensorer, der gør, at ro
  • Til græsplæner op til 1500 m²
  • Kraftfuldt 4,4 Ah 24 V Lithium batteri
  • Blandt de mest støjsvage på markedet (<60 dB)
  • WiFi-understøttelse - styr plæneklipperen med app
  • Virker op til 3 timer på en opladning
Læs mere

Robotplæneklipper med ultralydssensorer - 1500 m² klippeområde & WiFi-app

Endelig er årets nye model af robotplæneklippere her! Lyfco E1820 ligner meget sin søstermodel E1800. Det, der adskiller dem, er de nye ultralydssensorer, der gør, at robotplæneklipperen har en minimal kollisionsrisiko. Det gør Lyfco E1820 til en rigtig god navigator på græsplænen!

Ultralydssensorer til optimal kørsel

Lyfco E1820 er udstyret med opdaterede sensorer med ultralydsteknologi. Denne type sensor fungerer således, at den sender lydsignaler, som vi mennesker ikke kan høre, og måler derefter afstanden til deres omgivelser, når lyden hopper tilbage. Det betyder, at E1820 skifter retning, før den kolliderer med forhindringer, i modsætning til lignende modeller uden ultralydssensorer, der først skal kollidere med objektet, før de fornemmer, at noget står i vejen for ruten. Denne funktion øger levetiden på din robotplæneklipper, da den ikke udsættes for så mange påvirkninger som nogen anden model.

Kraftigt 4.4Ah 24V lithiumbatteri - 3 timers skæretid pr. opladning

På trods af den lave pris er Lyfco E1820 udstyret med et meget kraftigt 24 V lithiumbatteri på hele 4,4 Ah, hvilket er større end hvad mange dobbelt så dyre robotplæneklippere har. Det stærke batteri gør det muligt for maskinen at arbejde i op til 3 timer og klipper 500 m² græsplæne på en enkelt opladning. Når Lyfco E1820 er færdig med at skære, vender den automatisk tilbage til ladestationen for at genoplade til næste runde!

Et kraftigt lithiumbatteri på 4.4 Ah er meget dyrt. Derfor vælger mange producenter at bruge mindre batterier med kun 1-3 Ah batterikapacitet. Resultatet er, at robotplæneklipperen med et for svagt batteri kun kan skære 45-60 minutter på en opladning.

Mange finesser og nyeste teknologi

Robotplæneklipperen kan programmeres til græsslåning på udvalgte dage og tidspunkter af dagen. Plænen kan opdeles i fem forskellige klippezoner med forskellige programmer. Ved hjælp af en ny kantklippeteknologi kan du indstille, hvordan Lyfco E1820 skal fungere langs kanterne - enten skåret ved siden af kanten eller lige over kanten for at undgå at efterlade græsstrå. Du kan nemt indstille alle indstillinger på maskinen fra et klart LCD-display. Det er muligt at bruge svensk som menusprog.

Lyfco E1820 er også udstyret med nyudviklede hjul, hvilket betyder, at den får meget godt greb både i våde og skrånende græsplæner. Knivpladen roterer ekstremt hurtigt på Lyfco E1820, så robotten kan bevæge sig hurtigere end de fleste robotplæneklippere hen over plænen og slå din græsplæne pænt og hurtigt.

Skærer så stille, at det næsten ikke kan høres

Lyfco E1820 er en af de mest støjsvage (<60 dB) maskiner, vi har testet hos Outl1, og der er kun en svag shhhh-lyd fra den, når du arbejder på græsplænen, sammenlignet med flere af de dyrere mærker, der lyder betydeligt mere. Dette giver dig mulighed for at lade E1820 klippe i alle timer på dagen uden at forstyrre naboerne.

Hvad mange mennesker ikke tænker på er, at et par dB er meget vigtigt i støjniveau, da dB-skalaen ikke er lineær, men logaritmisk. En decibelforøgelse på kun 3 dB svarer til, at lydstyrken er dobbelt så høj. En forskel på 10 dB betyder et fuldt 10 gange højere støjniveau. Så en robotplæneklipper, der har et støjniveau på 70 dB, lyder så meget som 10 stykker Lyfco E1820 med 60 dB i støjniveau!

Klip græsset af med ny klippeteknologi

E1820 er udstyret med den nyeste skæreteknologi. Skæringen sker med knivskarpe frithængende knivblade monteret på kanten af en roterende skive, hvor knivene holdes forlænget af centrifugalkraft. Dette får græsset til at blive afskåret - ikke slået af. Resultatet er en meget glat klippeflade på hvert enkelt græsstrå, som stimulerer din græsplænes velvære og vækst. Lignende teknologier findes i premium-segmentet fra andre producenter på modeller, der koster mere end dobbelt så meget som Lyfco E1820.

Motoriseret klippehøjde

E1820 har en motorstyret klippehøjde, hvilket betyder, at klippehøjden kan styres fra robottens menu mellem 2,5-5,5 cm. Klippehøjden justeres automatisk til den indstillede klippehøjde ved hjælp af en motor, hvilket er meget praktisk. Skærebredden er 21 cm.

Let at bære til andet område

På trods af at dette er en stor model, vejer plæneklipperen (ikke inklusive ladestationen og strømadapteren) kun ca. 9 kg. Dette gør det muligt at transportere det til et andet område.

WiFi-understøttelse med Android / IOS-appen

Lyfco E1820 har WiFi-understøttelse. Det giver dig mulighed for at styre din Lyfco E1820 fra mobilen med en app (iPhone og Android), og du behøver ikke en separat fjernbetjening. Fra appen kan du komfortabelt styre de fleste funktioner og indstillinger på robotten. Klip græsset fra sofaen eller sengen!

Indbygget lynbeskyttelse

Robotplæneklippere er særligt sårbare over for lynnedslag, fordi der er et afgrænsningskabel nede i jorden, som desværre også leder spændingen til ladestationen. I dette års modeller Lyfco robotplæneklipper er der nu indbygget en unik lynbeskyttelse i opladeren, der øger chancen for at klare et lynnedslag i nærheden. Bemærk, at lynbeskyttelsen ikke beskytter robotten mod et direkte hit.

Forskel mellem E1820 og andre tidligere modeller

I modsætning til tidligere modeller er E1820 en større model med en højere batterikapacitet og en større klippebredde, hvilket gør det muligt at modstå endnu større græsplæner. E1820 har også kontrolpanel med skærm. Alle funktioner og indstillinger kan styres både fra robotens kontrolpanel såvel som i WiFi-appen. Den er også udstyret med praktisk motorstyret klippehøjde, hvor en lille motor i plæneklipperen indstiller den valgte klippehøjde. Så du behøver ikke at justere klippehøjden manuelt. E1820 har også lavere strømforbrug i standbytilstand og væsentligt forbedret rækkevidde på WiFi - meget godt, hvis du har en stor grund eller dårlig udendørs dækning. Det er også blevet udstyret med en ny skæreteknologi med et lidt højere udstyrsniveau.

Vigtige sikkerhedsfunktioner

Denne model af robotplæneklipper er forsynet med mange vigtige sikkerhedsfunktioner. Lyfco E1820 stopper øjeblikkeligt, ikke kun hvis den løftes, køres ind i en genstand eller væltes, men også hvis robotplæneklipperen berøres ved at aktivere en berøringssensor, der registrerer berøring. Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion, som de fleste (endda meget dyrere) robotplæneklippere mangler.

Husk, at hvis du har elektromagnetiske forstyrrelser i din græsplæne fra f.eks. elkabel eller jordvarmepumpe, skal du muligvis trække kantledningen rundt om disse områder, så robotten ikke mistror feltet til afgrænsningskablet.

Dette er inkluderet

Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang: 100 m separatorkabel, 100 fastgørelsesstifter til separatorkablet, 10 splejsningsforbindelser til separatorkablet, 3 ekstra clipblade, ladestation og strømadapter. Yderligere afgrænsningskabler og fastgørelsesstifter fås som ekstraudstyr i butikken.

Afgrænsningskablets ydre diameter: 2,1 mm
Afgrænsning kabelleder areal: 0,5 mm²

Garanti

Outl1 sælger robotplæneklippere med 1 års garanti.

Hurtige fakta

  • Til græsplæner op til 1500 m²
  • Kraftfuldt 4,4 Ah 24 V Lithium batteri
  • Blandt de mest støjsvage på markedet (<60 dB)
  • WiFi-understøttelse - styr plæneklipperen med app
  • Virker op til 3 timer på en opladning

Specifikationer

Mærke Lyfco
Modelbetegnelse E1820 WiFi
LED skærm Ja
Fjernbetjening Nej
Nominel effekt 85 W
Støjniveau 1m afstand 60(dBA)
Egenvægt uden emballage 16 kg
Skæreareal (pr. ladning) 500 m² ± 20%
Max størrelse på græsplænen 1500 m² ± 20%
Max længde for virtuel ledning 600 m
Ladestation størrelse 44 x 48 x 15 cm (L x B x H)
Antal skæreklinger 3
Klippehøjde 2,5-5,5 cm
Klippebredde 21 cm
Skærehastighed 35 m/min
Skæreknivens rotationshastighed 3000 rpm
Max hældning 30 grader
Arbejdstid på én opladning Op til 3 time
Batteritype Lithium
Batterikapacitet 4,4 Ah
Batteri - opladningstid 2 time
Regnsensor Ja
Automatisk indlæsning Ja
Løftesensor Ja
Rollover sensor Ja
Elektronisk kompas Ja
Trykføler Ja
Slagsensor Ja (front og sider)
Berøringssensor Ja
Adgangskodebeskyttet Ja
Virtuel ledning medfølger 100 m
Inkluderet tilbehør 100 m afgrænsningskabel (virtuel ledning), 100 fastgørelsesmarkører til afgrænsningskabel, 10 splejsningsstik til afgrænsningskabel, 3 ekstra skæreklinger, ladestation, netadapter
Børsteløs skæremotor Nej
Vandtæt Ja (øverste side)
Ultralydssensorer Ja

Identifikation

EAN 7333421007277
Producentens artikelnummer 105-2-94
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser