Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Støttestrømper med lynlås S/M (Sorte)
Støttestrømper med lynlås S/M (Sorte)
Støttestrømper med lynlås S/M (Sorte)

1 / 3

Støttestrømper med lynlås S/M (Sorte)

59 kr.
Støttestrømper med lynlås, hvilket gør dem enklere at tage på - Størrelse: S/MOBS! Strømperne er sorteEt par støttestrømper med åben tå og lynlåsStøttestrømper med lynlås, som giver et godt greb om dine lægge. Perfekt på lange rejser, for at mindske
Læs mere
Støttestrømper med lynlås, hvilket gør dem enklere at tage på - Størrelse: S/M

OBS! Strømperne er sorte

Et par støttestrømper med åben tå og lynlås

Støttestrømper med lynlås, som giver et godt greb om dine lægge. Perfekt på lange rejser, for at mindske risikoen for blodpropper, og transportere eventuel væske, som har samlet sig, bort. Hvis du stå meget på arbejdet er kompression et godt alternativ, da de holder væskesamlinger væk fra dine lægge og giver dig kvikke og friske ben hele dagen.

Kompression er også et perfekt alternativ efter træning, da det kan mindske smerten fra træningsværk, og øge blodcirkulationen, hvilket gør at dine muskler hurtigere kommer sig. Mange anvender også kompressionsstrømper når de træner, for at mindske muskelvibrationer som kan være negative.

Størrelse: S/M
Længde 33 cm
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .