Tilbage til toppen
Mini motionscykel
Mini motionscykel
Mini motionscykel
Mini motionscykel
Mini motionscykel

1 / 5

Mini motionscykel

349 kr.
GRUNDLÆGGENDE REHABILITERING Cykel * 2in1 - En enhed designet til at udøve de øvre og nedre kropsdele. Det giver dig mulighed for at pedalere med både ben og hænder, hvilket betyder at bevægelsen påvirker skuldre, arme, øvre ryg og ben. Ideel ti
Læs mere

GRUNDLÆGGENDE REHABILITERING Cykel


* 2in1 - En enhed designet til at udøve de øvre og nedre kropsdele. Det giver dig mulighed for at pedalere med både ben og hænder, hvilket betyder at bevægelsen påvirker skuldre, arme, øvre ryg og ben. Ideel til folk, der lever en stillesiddende livsstil, f.eks. ved et skrivebord og til ældre med nedsat mobilitet. Cyklen fungerer også godt for gravide kvinder, især i de seneste måneder. På grund af dets funktionalitet kan den også bruges af personer i kørestole.
* FOLDABLE - cyklen er sammenfoldelig, du kan folde den og folde den ud i to trin. Det er nok at trække ringen ved leddene på benene med rammen og derefter fjerne benene, indtil de klikker. Takket være foldefunktionen optager den endnu mindre plads; du kan opbevare det praktisk talt hvor som helst, det kan f.eks. nemt passe ind i et skab.
* LCD COMPUTER - træneren er udstyret med en computer, der måler de nødvendige oplysninger, dvs. total træningstid, samlet resterende afstand, samlet bevægelsestid under træning, total bevægelsestid under alle sessioner (værdien gendannes efter udskiftning af batteri) og antallet af forbrændte kalorier. Lommeregneren giver dig fuld kontrol under træning, og du kan også se dine fremskridt fra træning til træning.
* MANGE FORDELE - brugen af ​​en cykel giver en række fordele. Det forhindrer muskelatrofi, forbedrer effektiviteten af ​​kredsløbs- og åndedrætsorganerne, understøtter blodforsyningen til lemmerne i området med arteriel, venøs og lymfecirkulation. Rotoren reducerer også kramper, understøtter det kardiovaskulære system og reducerer risikoen for skader og hjælper med at bekæmpe fedme. Under stabilisatorerne har den skridsikker beskyttelse, der giver fremragende greb, både når den bruges med fødderne og med hænderne. Det bevæger sig ikke under træning, ikke engang på glatte paneler eller på et bord. Derudover har begge pedaler en skridsikker struktur, der garanterer behagelig brug.


SPECIFIKATION


strømforsyning: 1x LR 44 (inkluderet)
drift: tovejs
modstandsjustering: manuel
modstand: magnetisk;
maksimal brugervægt: 100 kg
mål (længde / bredde / højde): 32,5 / 40/16 cm
vægt: 2,4 kg
vægt med emballage: 2,67 kg

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser