Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Little Baby QCPR 4-pack
Little Baby QCPR 4-pack
Little Baby QCPR 4-pack

1 / 3

Little Baby QCPR 4-pack

7480 kr.
Little Baby QCPR 4-pakkeLittle Baby QCPR 4-pakke omfatter den nyeste teknologi til at lære hjerte-lunge-redning (HLR) på spædbørn. Via den digitale QCPR-teknologi får brugeren direkte besked om, hvorvidt de udfør
Læs mere

Little Baby QCPR 4-pakke

Little Baby QCPR 4-pakke omfatter den nyeste teknologi til at lære hjerte-lunge-redning (HLR) på spædbørn. Via den digitale QCPR-teknologi får brugeren direkte besked om, hvorvidt de udfører indblæsninger og brystkompressioner korrekt. Brug den gratis CPR-instruktions app og køb en færdighedsguide, der direkte tilsluttes til dukken for feedback. Oftest er det drukning eller kvælning, der forårsager hjertestop hos babyer, hvilket betyder, at det er vigtigt at vide, hvordan man fjerner forhindringer i luftvejene, ud over hvordan man udfører HLR korrekt. Selvom du kan foretage hjerte-lunge-redning hos voksne, er teknikken lidt anderledes hos børn og babyer. Little Baby QCPR er designet til at undervise i korrekt teknik, og vores Little Baby QCPR 4-pakke er perfekt til at undervise større grupper af HLR på spædbørn.

HLR-dukkens krop har en realistisk anatomi, der afspejler babyens krop og luftvejsfunktion. Dette er vigtige træk ved en HLR-dukke, fordi det hjælper kursusdeltagerne med at lære den rigtige teknik. De oplever, hvordan det skal føles at udføre f.eks. brystkompressioner, samt hvordan man tager et korrekt greb om næsen og hagen for at udføre mund-til-næse-metoden og åbne luftvejene.

 

HLR-redning på spædbørn

Eftersom babyer og spædbørn hovedsageligt lider af hjertestop på grund af kvælning, er det vigtigt at øve sig på at fjerne genstande, der blokerer luftvejene, når noget sidder fast i barnets hals. Det kan ikke gøres med mavetryk (Heimlich-manøvren) på samme måde, som du ville gøre på en voksen. I stedet bruges brysttryk, slag i ryggen eller indblæsninger.

 

Realistiske HLR-dukker til kurser

Little Baby QCPR 4-pakke er lavet til at give en realistisk oplevelse, hvor HLR skal udføres korrekt. For at åbne luftvejene på dukken skal hovedet bøjes bagud. Baby Anne har også realistiske kompressioner og brystforhøjelser. Da dette produkt leveres med fire dukker, er det perfekt til HLR-kurser og gruppetræning, da flere deltagere kan øve sig på samme tid. Dukken er meget nem at bruge og kræver minimal forberedelse. Den vedlagte vejledning forklarer tydeligt, hvordan dukken bruges. Baby Anne 4-pakke leveres med en blød taske til transport og opbevaring samt engangsluftveje, desinfektionsmidler og fremmedlegemer til øvning.

En Little Baby QCPR 4-pakke vejer mindre end seks kilo, hvilket gør dukkerne nemme at transportere og derfor perfekte til virksomheder, der underviser forskellige steder. Dukkerne er lavet af holdbare materialer og er lette at rengøre. For at opretholde god hygiejne i løbet af kurset er der ansigtsklude, der udskiftes efter hver deltager, samt rengøringsservietter og engangsluftveje. Ansigterne kan genbruges og er lette at fjerne, rengøre og sætte på igen. Dette gør Little Baby 4-pakke til et overkommeligt valg - den højeste kvalitet og mulighed for at udskifte slidte dele.

 

Kombiner med juniordukker

Træning med Little Baby QCPR 4-pakke kan med fordel kombineres med vores Resusci Baby QCPR, men også med vores Little Junior-dukker, der er egnet til træning af HLR på børn ældre end et år. Træning af både baby- og juniordukker er vigtig for folk, der arbejder med børn i alle aldre, for eksempel i børnehaveklasse og børnepleje.

Upptäck mer inom Sundhed Førstehjælp
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .