True Detective - Sæson 2 (3 disc)

DVD - Nordisk udgave

True Detective - Sæson 2 (3 disc)
Tip en ven
79 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Den kritikerroste hit -serien er tilbage med en ny sag og en ny cast af hvor vi ser blandt andet , Colin Farrell , Vince Vaughn , Rachel McAdams og Taylor Kitsch . En bizar mord sætter ud en undersøgelse , der samler de tre officerer , alle med en mørk fortid og en skånselsløs tidligere gangster , der risikerer at miste deres forretning imperium.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Lyd: Dolby Digital 5.1 Billede: Widescreen (1.78:1)
Sprog: Engelsk Længde (min): 483
Tekstning: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Forventet leveringstid: I øjeblikket udsolgt
Kategori: Drama, TV-serie, Crime, HBO Releasedato: 2016-01-04
Originaltitel: True Detective - Season 2 Region: 2 (Europa)
Instruktør: Aldersgrænse: Over 15
Indspilningsår: 2013
Skuespillere: Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel Mcadams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly Ekstramateriale: Making The Vinci Massacre An exclusive and detailed 30-minute look at the production for the pivotal scene of Episode 4
A Look Inside True Detective Interviews with Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch and Executive Producer Scott Stephens as they discuss making the new season of True Detective
True Detective’s California Evocative aerial images of incredible California landscapes, scored by T Bone Burnett
Audio Commentaries Two audio commentaries featuring Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Series Creator/Executive Producer/Writer Nic Pizzolatto and Executive Producer Scott Stephens
product_attribute_imdb_rating: product_attribute_imdb_votes:
product_attribute_imdb_last_updated: 2020-01-29 product_attribute_imdb_id:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 3
0%
0%
100%
0%
0%

"True Detective" sæson 1, der kom i foråret 2014, overraskede positivt med et dystert univers og spændende karakterer. Forventningerne til sæson 2 var derfor enorme. Lever sæson 2 så op til sæson 1? For det meste: Slet ikke. Er sæson 2 en fiasko? Nej, bare ikke lige så god som sæson 1. Lad mig uddybe:

Sæsonerne i "True Detective" byder på en ny historie pr. sæson. I denne sæson er der fokus på hele fire hovedkarakterer i stede for to. Der er Ani Bezzerides (Rachel McAdams), der har store familieproblemer (hun fanger bl.a. hendes søster i at lave porno). Paul Woodrugh (Taylor Kitsch) har problemer med parforhold, mor og seksualitet. Ray Velcoro (Colin Farrell) har voldelige og alkoholiske tendenser, og hans barn, der er hans eneste lyspunkt i livet, er måske slet ikke hans, men måske i stedet søn af en mand, der voldtog hans kone en del år tilbage. Alle disse arbejder inden for politiet, mens den sidste hovedkarakter er kriminel, nemlig Frank Semyon (Vince Vaughn). Eller dvs., han prøver at forlade det kriminelle miljø til fordel for lovlig forretning. Desværre findes den person, der skal hjælpe ham med dette, og som sidder på en masse af (læs: Næsten alle) hans penge, dræbt. Det er dette mord, der binder de fire karakterer sammen (Velcoro har dog allerede arbejdet for Semyon). Puha, det var meget at fyre af, og det er egentlig mit første problem med serien: For mange hovedkarakterer. I sæson 1 var der blot to, hvilket gav rigeligt med plads til udvikling af både karakterer OG plot. Det er der såmænd egentlig også plads til i sæson 2, men desværre er alle karaktererne ikke lige interessante. Jeg fandt egentlig kun Velcoro og Semyon interessante, Bezzerides en lille smule interessant, og Woodrugh var overhovedet ikke interessant (i mine øjne).

Derudover har jeg to andre problemer med serien: Et (i første del af sæsonen) kedeligt og kompliceret krimiplot og for meget noir (det sidste troede jeg aldrig nogensinde, jeg skulle sige).

Hvad angår plottet, så vendte det omkring afsnit 5, hvor der kom mere kød på historien, og i sidste afsnit sad jeg på kanten af sædet - hvordan skulle det hele ende? Men eftersom sæsonen er 8 afsnit lang, så betyder det, at plottet først rigtigt blev godt OVER HALVVEJS inde i sæsonen! Og hvad angår "for meget noir", så har Gud og hver mand nærmest uendelige problemer i denne serie. I sæson 1 var den ene hovedkarakter udkørt, mens den anden, ud over sine familieproblemer og temperament, var langt mere nede på jorden. Således brugte de den anden karakter som et "bindeled" til virkeligheden. I sæson 2 har alle for mange filosofiske monologer og dialoger, der til tider bliver ufrivilligt morsomme. Desværre.

Kigger vi på skuespillet, så gør alle deres, men det er egentlig kun Farrell (overraskende nok), som jeg fandt rigtig god. Vaughn gør det også godt, men der er øjeblikke, hvor han træder ved siden af.

Men som nævnt bliver plottet bedre fra halvvejs inde i serien, og det er det, der redder sæsonen. Sidste afsnit var faktisk på niveau med sæson 1. Og det er ærgerligt, at der skulle blive så stor en forskel på niveauerne i sæson 1 og 2. Men igen, mens der er mange problemer, så er der altså ikke tale om dårligt tv - bare ikke lige så godt som i første omgang.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 118 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 87 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 56 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »