Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Ready Player One (4K Ultra HD + Blu-ray)
Ready Player One (4K Ultra HD + Blu-ray)

1 / 2

Ready Player One (4K Ultra HD + Blu-ray)

Indgår i kampagnen: 3 for 499 kr.
199 kr.
Science fiction-filmen ’Ready Player One’ udspiller sig i år 2045, hvor det meste af befolkningen bruger deres tid og penge på at udleve deres vildeste fantasier og drømme i den virtuelle verden kaldet OASIS. Skaberen, der er besat af popkultur, har
  • Science Fiction
  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 2018
  • Nordisk udgave
Læs mere

Science fiction-filmen ’Ready Player One’ udspiller sig i år 2045, hvor det meste af befolkningen bruger deres tid og penge på at udleve deres vildeste fantasier og drømme i den virtuelle verden kaldet OASIS. Skaberen, der er besat af popkultur, har efter sin død efterladt et såkaldt ”Easter egg” i sit spil – og personen, der finder de tre nøgler, som er gemt i OASIS, bliver ikke kun stinkende rig, men overtager også rettighederne til selve spilplatformen.

Blandt de mange deltagere i den store skattejagt er teenageren Wade Watts, i OASIS kendt som Parzival, og da han kommer på sporet af den første nøgle, bliver han ikke kun en helt, men også et mål for organisationen IOI, der er på jagt efter det virtuelle herredømme.

Format Dolby Atmos DTS HD - Master Audio 5.1
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Genre Science Fiction
Formater 4K Ultra HD Blu-ray
Orginaltitel Ready Player One
Direktør Steven Spielberg
Indspilningsår 2018
Skuespillere Ben Mendelsohn Gem Refoufi Hannah John-Kamen Julia Nickson Kae Alexander Kiera Bell Lena Waithe Letitia Wright Lynne Wilmot Mark Rylance Olivia Cooke Ralph Ineson Simon Pegg TJ Miller Tye Sheridan
Filmformat Widescreen (2.40:1) UHD 2160p HDR
Længdre 139
Region 2 (Europa)
Aldersgrænse 12 år
Udgave Nordisk udgave
Ekstra materiale
  • Journey alongside Steven Spielberg and the cast for over 90 minutes of bonus content loaded with Easter eggs, '80s nostalgia and how they achieved the impossible. Plus more!
EAN 7340112744601
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser