Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Inception (Blu-ray)

Til kassen

Se også

Inception (Blu-ray)

(6)
Skrive en anmeldelse

Blu-ray

3 for 199 kr.

79 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Indgår i kampagnen:

3 for 199 kr.
  • Action, Science Fiction, Thriller
  • Blu-ray
  • 2010
  • Nordisk udgave
I 'Inception' er Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) en dygtig tyv og den absolutte bedste, når det handler om den farlige kunst at stjæle værdifulde hemmeligheder.

Cobb arbejder sammen med et hold specialister om at udtrække hemmelighederne, der hvor folks sind er mest sårbare, i deres dybeste underbevidsthed under søvnens drømmestadie.

Arthur (Joseph Gordon-Levitt), Cobbs ven gennem lang tid, tager sig af alle detaljerne, den netop rekrutterede arkitekt-studerende Ariadne (Ellen Page) skaber rammerne i drømmene, og på holdet er desuden identitetsfalskneren Eames (Tom Hardy) og kemikeren Yusuf.

Cobbs sjældne evne har gjort ham til en eftertragtet spiller i denne forræderiske nye verden indenfor industrispionage, men den har også gjort ham til en international flygtning og kostet ham alt, han havde kært.

Et tilbud fra den succesfulde og rige forretningsmand Saito (Ken Watanabe) giver Cobb en chance for forløsning, men kun hvis han kan opnå det nærmest umulige: implantation.

I stedet for det perfekte kup skal Cobb og hans hold af specialister nu forsøge at opnå det stik modsatte. Deres mål er ikke at stjæle en idé fra offeret, men at implantere en.

Hvis det lykkes, vil det være den perfekte forbrydelse, men hverken nøje planlægning eller ekspertise kan forberede teamet på den farefulde fjende, der virker til at kunne forudse hvert et træk, de laver.

I 'Inception' er din underbevidsthed gerningsstedet.

Format:
DTS HD - Master Audio
Lyd:
Engelsk
Spansk
Undertekster:
Dansk
Finsk
Isländska
Norsk
Spanska
Svensk
Genre:
Action
Science Fiction
Thriller
Formater:
Blu-ray
Orginaltitel:
Inception (Blu-ray)
Direktør:
Christopher Nolan
Indspilningsår:
2010
Skuespillere :
Cillian Murphy
Ellen Page
Joseph Gordon-Levitt
Ken Watanabe
Leonardo DiCaprio
Lukas Haas
Marion Cotillard
Michael Caine
Tom Berenger
Tom Hardy
Filmformat:
Anamorphic
Længdre:
147
Region:
2 (Europa)
Aldersgrænse:
Over 15
Udgave:
Nordisk udgave
Ekstra materiale:
    - EXTRACTION MODE – Infitrate the Movie’s Imaginative Landscape to Learn How Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio and the Cast and Crew Designed and Achieved the Film’s Signature Moments
EAN:
5051895051641

4.7

baseret på 6 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (1)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.