Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Ballade På Christianshavn

Til kassen

Se også

Ballade På Christianshavn

(0)
Skrive en anmeldelse

DVD

Ballade På Christianshavn
Ballade På Christianshavn
59 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Klassikere, Komedie, Drama, Dansk film, Danske Klassikere
  • DVD
  • 1971
  • Dansk udgave
Der er oprør i Amagergade på Christianshavn. Der går rygter om, at gaden skal rives ned for at give plads for et stort elegant Christianhavnscenter med et "Hilarious Holyday" Hotel som et prangende midtpunkt.

Den pengegriske, kyniske byggematador Hallandsen (Poul Bundgaard), er med amerikansk kapital i ryggen ved at opkøbe alle ejendommene, for at overtage hele kvarteret. Det eneste der mangler er boligministerens godkendelse. Han har allerede opkøbt det meste af kvarteret. Han mangler kun Amagergade 7 og 9, som ejes af den gamle Fru Lorentzen. Hun er meget syg, så Hallandsen venter kun på, at hun afgår ved døden. Hallandsen har dog gjort regning uden vært. Nationalmuseet er kommet undervejs med, at netop i disse to numre er bevaringsværdige, og sender kunsthistorikeren Alfred Krabbe (Bjørn Watt Boolsen) ud for at undersøge sagen. Han arbejder nu på at husene i Amagergade fredes. Mens alt dette står på, sker der store og små begivenheder hos familierne i Huset.

Flyttemand Olsen (Poul Reichhardt) har en tolver i tips, og går straks i gang med en køkkenmodernisering og er selvbestaltet elektriker. Egon (Willy Rathnov) og Karlas (Kirsten Walter) ægteskab kommer i dyb krise, og da Egon er på forretningsrejse, møder Karla den kvindekære Hallandsen, som prøver at forføre hende. Tue (Finn Storgaard) og Rikke (Kirsten Hansen-Møller) skal have et barn. Clausen (Paul Hagen) kommer næsten til at begå mord. Hallandsen sender beboerne en fæl ny vicevært på halsen Frederik Frederiksen (Karl Stegger) og han sætter tommelskruer på samtidige beboere, og truer dem med alskens ulykker. Da han opdager, at der er unøjagtigheder i forbindelse med flere lejemål, oplyser han dem om, at de er opsagt, og at de skal fraflytte lejligheden straks.

Vicevært Meyer (Arthur Jensen) bliver afskediget med øjeblikkeligt varsel. Flyttemand Olsen (Poul Reichhardt), Vicevært Meyer og Dyrhandler Clausen, mødes i "Rottehullet" hos Emma (Bodil Udsen). Her planlægger de at begå indbrud på Hallandsens kontor inde i den indre by. I Boligministerets arkiv opdager Larsen (Ove Sprogøe), hvilke rævekager der bliver aftalt på departementschefens kontor og, snedig som han er, overgår han sig selv og alle de andre i opfindsomhed.. Men også Emma har et trumfkort i baghånden.
Format:
Mono
Lyd:
Dansk
Genre:
Klassikere
Komedie
Drama
Dansk film
Danske Klassikere
Formater:
DVD
Orginaltitel:
Ballade På Christianshavn
Direktør:
Erik Balling
Indspilningsår:
1971
Skuespillere :
Arthur Jensen
Asbjørn Andersen
Bjørn Puggaard-Müller
Bjørn Watt-Boolsen
Bodil Udsen
Finn Storgaard
Ghita Nørby
Helge Kjærulff-Schmidt
Helle Virkner
Jes Holtsø
Karl Stegger
Kirsten Hansen-Møller
Kirsten Walther
Lis Løwert
Ove Sprogøe
Paul Hagen
Poul Bundgaard
Poul Reichhardt
Willy Rathnov
Filmformat:
4:3 (1.33:1)
Længdre:
101
Region:
2 (Europa)
2 (Eurooppa)
Udgave:
Dansk udgave
EAN:
5708758652186

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.