Disney´s nummerede Klassikere

Disney´s nummerede Klassikere

Disney klassiker

Disney klassikere - Elsket af både børn og voksne

Elsker du film? Mangler du underholdning, som hele familien vil synes om? Er du i humør til en aften med masser af skønne, sjove og finurlige karakterer, går du ikke galt i byen, hvis du sætter en Disney klassiker på. Det store udvalg af farverige og spændende tegnefilm fra det populære Walt Disney navn henvender sig til både voksne og børn. Drøm dig ind i en verden, hvor tekopper og lysestager er levende, og følg Belles fantastiske historie i Udyrets palads. Oplev dyrenes rige fra løvernes perspektiv, og se den rørende og fængende Disney klassiker om Simba og vennerne i Løvernes Konge. Er du til eventyr, hvor stærke kvinder har hovedrollen, så sæt den stærke historie om Mulan på DVD eller Blu-ray på afspilleren. En Disney klassiker byder op til mange timer med hygge og underholdning, og her hos CDON.COM finder du et stort udvalg. Vi er Nordens største varehus af blandt andet film, og vi giver dig kundevenlige handelsbetingelser, når du køber dine Disney klassikere her.

Disney klassikere i en samlet boks

Når først du sætter en film fra det skønne Disney univers på, kan det være svært at stoppe igen. En historie om den kønneste pige i verden, der lever sammen med syv små dværge i en hytte i en skov. En fortælling om den søde Bambi, der må mangt og meget igennem i sit unge liv. En storbyfortælling om katte, der både kan danse og spille musik. Træder du ind i en verden af klassikere, er der mange indtryk og smukke fortællinger, som leder op til mange timers underholdning, og det er helt forståeligt, hvis du gerne vil have mere end én Disney klassiker med. Her hos CDON.COM finder du en Disney klassiker til alles smag. Vælg en samlet løsning, hvor du kan glæde familien med historier om både Snehvide, Pinocchio, Askepot, Lady og Vagabonden, Junglebogen, Aristocats og Robin Hood. Er du på udkig efter en gave, som skaber glæde hos både voksne og børn, er vi sikre på, at en Disney boks vil skabe begejstring.

Fra de første Disney klassikere til de nyeste Disney film

Vi ved alle, at der er mange film, som kan kaldes for deciderede Disney klassikere. Det gælder de helt gamle film, som de voksne måske har set i biografen som børn, og det gælder de nyere, som du har vist til de unge i familien. Med en Disney klassiker kan hele familien være med, og en af de film, som er særligt populære hos de mindre børn, er Disney Frost. Den skønne fortælling med de smukke sange har lokket mange børn til sæderne i biograferne, men her hos CDON.COM finder du filmen, så børnene også kan synge med hjemmefra. Hos CDON.COM har vi en stor Disney shop, så du har mulighed for at finde film, der vil glæde hele familien. Køb bøger, film eller legetøj for både børn og voksne. Vi er indehavere af Nordens største sortiment.