Disney-film til hele familien

Disney, Star Wars & Marvel Disney, Star Wars & Marvel
  • Fremad

    (DVD)

    I Disney og Pixars Fremad får de to teenage-alf-brødre Ian og Barley Lightfoot en uventet mulighed for at tilbringe e...

    149 kr
    Køb

Disney film

Disney film til alle

Alle kender Disney på den ene eller den anden måde. Når man siger Løvernes Konge eller Snehvide, ved vi alle, hvad der tales om. Det er også svært at forestille sig en fredag aften uden Disney Sjov og familiehygge. Det ville altså bare ikke være det samme. Disney film er universelle på tværs af landegrænser. Deres handling og sange er medrivende for både piger og drenge uanset nationalitet. "Let it go" fra Frost er blot et eksempel blandt Disney filmenens mange ørehængere, hvor man ikke kan lade være med at bryde ud i sang, når filmen spiller. Derfor udbyder vi hos CDON.COM selvfølgelig et stort udvalg af Disney film. Lige fra de gamle klassikere som Tornerose til splinter nye Disney film. De mange forskellige fortællinger og karakterer er med til at sikre, at der er Disney film for alle; om så det skal være prinsessefilm på slottet eller dyr i naturen. Så forkæl dit barn og dig selv, og tjek udvalget ud hos CDON.COM..

Lærerige Disney film for børn

Hvad er en barndom uden Disneys stemningsfyldte film? De fleste er vokset op med dem, og selv voksne kan nyde en Disney film i ny og næ. Enhver Disney film åbner døren for et nyt legeunivers for børn og barnlige sjæle. Det er film, der åbner op for samtaler om mange af livets store emner! De fantastiske figurer, som ikke levner tvivl om det gode og det onde samt vigtigheden af, at blive på den rigtige side heraf. Disney film er altså ikke kun ren fornøjelse. De er med til at formidle moraler og værdier videre til børn ved hjælp af dyr, humor og originale historier. Det kan være lige fra søskendekærlighed og mod til ønsket om retfærdighed. Så bliver det da ikke meget bedre. Du kan ikke lade være med at blive draget ind i eventyruniverset med talende dyr og drømme dig langt væk. CDON.COM giver dig muligheden for at opleve disse fantastiske film på første række med enten DVD eller Blueray til fordelagtige priser.

Disney film og nostalgi

Disney står de flestes hjerter nær. Man kan helt få følelsen af at møde "gamle venner" og tage med på eventyr igen og igen, hver gang filmene sættes på. Musikken vil føre dig ned af nostalgiens vej. Man kan spørge sig selv: Hvad var julen uden Disney? Det hænger uløseligt sammen og er en perfekt måde at bruge din juleferie - eller sommerferie, vinterferie etc. Kort sagt: Disney er altid populært tidsfordriv. Fuldend din Disney samling hos CDON.COM. Her kan du finde alle de Disney film dit hjerte kan begære. Både de nyeste Disney klassikere & Disney Pixar. Du kan roligt handle med os og få glæde af vores kundevenlige handelsbetingelser, da vi som Nordens største varehus har mange års erfaring i branchen. Mens du kigger efter Disney film, kan du samtidig tjekke Hitlisten med storslåede film og se, om der er andre film, du ikke kan undvære i samlingen. Mangler du den perfekte gave, er CDON.COM også stadig stedet at starte jagten. Her kan du nemlig finde bl.a. tøj, dukker, LEGO og sengetøj med Disneys genkendelige karakterer. Gaver der vil gøre dig særdeles populær hos ungerne!