Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Troll, Puslebord, Lukas, Hvid
Troll, Puslebord, Lukas, Hvid

1 / 2

Troll, Puslebord, Lukas, Hvid

1172 kr.

-20%

Rek pris. 1465 kr.
Lukas puslebord fra Troll. Praktisk og smidigt puslebord i høj kvalitet og klassisk design. Puslebordet har to hylder og en skuffe med god plads til opbevaring af bleer og andre nødvendige ting. Trolls møbler er fremstillet til imødekommelse af såvel
Læs mere
Lukas puslebord fra Troll. Praktisk og smidigt puslebord i høj kvalitet og klassisk design. Puslebordet har to hylder og en skuffe med god plads til opbevaring af bleer og andre nødvendige ting. Trolls møbler er fremstillet til imødekommelse af såvel de europæiske som amerikanske standarder og er blevet testet på flere testinstitutter.

Møblerne fra Troll er af birketræ, ægte træ fra de nordiske lande. Farverne er vandbaserede, miljøvenlige og giftfrie. Det gælder også limen. Helt ufarligt, hvis barnet sutter eller bider på materialerne. Trolls møbler har gennemgået strenge test på flere uafhængige testinstitutter og er blevet kontrollerede for risiko for klemning, tryk mod tremmer samt afstanden mellem tremmer og madrasbunde. Trolls produkter sælges i dag i mere end 30 lande!

Max belastningsvægt: 15 kg
Mål: L56 x B72 x H97 cm
Mål, pusleoverflade: 50 x 70 cm
Materiale: Solid birk og MDF
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme