Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Toy Box med UV-sterilisering - Pink
Toy Box med UV-sterilisering - Pink

1 / 2

Toy Box med UV-sterilisering - Pink

299 kr.
Rengøring af dit sexlegetøj efter brug er meget vigtigt for at forhindre bakterier. Den traditionelle måde at gøre dette på har været at bruge sæbe og varmt vand eller et legetøjsrens, og selvom dette hidtil har fungeret godt, er vi kommet til 2020 o
  • Enkel att använda
  • Hållbart och hygieniskt
Læs mere
Rengøring af dit sexlegetøj efter brug er meget vigtigt for at forhindre bakterier. Den traditionelle måde at gøre dette på har været at bruge sæbe og varmt vand eller et legetøjsrens, og selvom dette hidtil har fungeret godt, er vi kommet til 2020 og har nu en ny teknologi, der dræber 99,9% af bakterierne på bare et par minutter.

Vuxen's UV Sterilizer Toy Box dræber både bakterier og fungerer som en sikker opbevaringsboks til dit intime legetøj. Indsæt bare legetøjet, luk kassen og tryk på knappen, så UV-lyset ødelægger skadelige patogener på mindre end 3 minutter. UV-processen stopper af sig selv, når den er færdig.

Legetøjskassen har et USB-stik på både ydersiden og indersiden. Den ene er til kassen, mens USB-stikket på indersiden giver dig mulighed for at oplade dit legetøj, mens det er gemt i den lukkede kasse.

UV-lyset er stærkt og kan være skadeligt for øjnene. Se aldrig direkte ind i UV-lyset. Hvis du åbner låget under UV-processen, slukkes lyset automatisk.

* * * *
Længde: 27 cm
Bredde: 11,5 cm
Højde: 10,5 cm
Højde (inde i produktet): 5 cm

Hurtige fakta

  • Enkel att använda
  • Hållbart och hygieniskt
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .