Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Tommee Tippee, Blespand, Sangenic Maxi

1 / 1

Tommee Tippee, Blespand, Sangenic Maxi

499 kr.
Tommee Tippee Sangenic er verdens mest købte blespand. Børnefamilier i hele verden har opdaget fordelen ved at bruge Sangenic. De brugte bleer vikles let ind i en speciel plastfolie, en ad gangen. Med dette unikke lille "twist", er Sangenic blevet ve
Læs mere
Tommee Tippee Sangenic er verdens mest købte blespand. Børnefamilier i hele verden har opdaget fordelen ved at bruge Sangenic. De brugte bleer vikles let ind i en speciel plastfolie, en ad gangen. Med dette unikke lille "twist", er Sangenic blevet verdens mest populære blespand. Det er den eneste blespand, der effektivt tillukker og indpakker hver enkelt ble, hvilket også gør Sangenic til den eneste lugtfri blespand! Sangenic har vundet mange internationale priser for sin fine konstruktion.

Sangenic Maxi fremstilles af Tommee Tippee, der har 50 års erfaring med produkter til børnepleje. Med det patenterede Twist & Seal system slipper du for mange ture til affaldsspanden. Sangenic Maxi-spanden rummer ca. 60 bleer. Ingen lugt. Intet klatteri.

Sangenic består af en beholder med ruller af plastfilm, der tillukker hver enkelt ble. Bleerne vikles, en for en, ind i plastfilmen - og det gøres let med blot en hånd. Twist & Seal. Når spanden er fuld, tømmes den, og man begynder forfra. Når kassetten med plastfilm er tom, isættes en ny i en håndevending.

Nye Sangenic Maxi bruger 40% mindre plast end de tidligere pakker, og indpakningerne kan genbruges.

Mål: 83,5 x 29 x38 cm
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme