Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P

Fri fragt
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
Kensington USB-C og USB 3.0 opladerstation SD4700P
1865 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-3 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

SD4700P USB-C og USB 3.0-opladerstationen fra Kensington er designet til professionelle på farten, så den er ideel, når du rejser, og du har brug for et produktivt skrivebordsmiljø. Den kan forbindes til bærbare computere med USB-C eller USB 3.0-porte, og den understøtter Windows og/eller Mac. SD4700P-stationen opretter forbindelse til lyd, video, data og strøm (kun USB-C) ved hjælp af et enkelt kabel, hvilket giver et ryddeligt og fleksibelt arbejdsområde. Den understøtter fleksible videoforbindelser med en opløsning på op til 2560x1600 pixel for en enkelt skærm, eller 2048x1152 pixel for to skærme. Denne opladerstation udvider produktivitetsfunktionerne på nutidens slanke laptops ved at tilbyde en USB-C-port og fem USB 3.0-porte, hvoraf en af dem er en 2,1 A-port til hurtigopladning, som kan oplade en tablet eller smartphone. Den giver en pålidelig 1 GB kabelforbundet netværksforbindelse mellem computere for hurtigere downloads fra virksomhedsnetværket eller internettet.
 • Farve: Sort
 • Materiale, kabinet: Plastik
 • Effekt: 135 W
 • 6 USB-porte (1 x USB-C og 5 x USB 3.0-porte)
 • 1 x 2,1 A-port til hurtig opladning
 • Forbindelse: Gigabit Ethernet-netværk
 • Forbindelse til lyd-, video-, data- og strømoverførsler (via USB-C med kabel)
 • Videooutput til ekstern skærm: 1 x HDMI (v1.3 og 1) og 1 x DisplayPort v1.1 ++ (med maksimal opløsning)
 • Antal understøttede skærme: Maks. 2
 • Opløsning (enkelt skærm): 2560x1600 (ved 60 Hz)
 • Opløsning (dobbeltskærme): 2078x1152 (ved 60 Hz)
 • Plug and Play-installation med DisplayLink-driver
 • Kombineret 3,5 mm stik til høretelefoner og mikrofon
 • Kompatibel med Chrome OS, MacOS, Windows
 • Dataoverførselshastigheder: Op til 5 GB
 • Indbygget Kensington-sikkerhedsport
 • Kan monteres bag på skærmen (monteringsplade medfølger ikke)
 • SKU:431933
 • EAN:5028252521734

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .