Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
HEYLIN legetæppe 105x120 cm
HEYLIN legetæppe 105x120 cm

1 / 2

HEYLIN legetæppe 105x120 cm

799 kr.
Blødt legetæppe som er quiltet og har yderstof af økologisk bomuld med fyld af polyester. Gulvtæppet har formen af en musling og er hyggelig på gulvet eller hvorfor ikke på sengen i børneværelset. Den er let at have med og er perfekt til små babyer a
Læs mere
Blødt legetæppe som er quiltet og har yderstof af økologisk bomuld med fyld af polyester. Gulvtæppet har formen af en musling og er hyggelig på gulvet eller hvorfor ikke på sengen i børneværelset. Den er let at have med og er perfekt til små babyer at ligge på, som vil være med hvor du er og som legemåtte til små børn. Vægt fyld 970 g.

Yderstoffet i dette produkt er fremstillet af 100% økologisk bomuld og er GOTS-certificeret 863129. Det betyder, at alt fra dyrkning, plukning, forarbejdning og fremstilling af selve produktet er kontrolleret. Produktet er altså ansvarligt produceret gennem hele leverandørkæden og arbejdsvilkår på plantager og fabrikker er gode. Hos Jotex elsker vi tekstiler, og vi vil efter bedste evne bidrage til at tekstilproduktionen i verden bliver mere bæredygtig og retfærdig.

Materiale: Yderstof 100% bomuld. Fyld af 100% polyester.
Størrelse: 105x120 cm.
Vaskeanvisning: Vask 40°.
Tip/råd: Tilvælg STOPP skridsikkert underlag, så tæppet bliver hvor det skal.


• Betræk: 100% Bomuld
• Vask: Håndvaskes
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser