Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

BRITAX ROMER Advansafix i-Size autostol 2000035136, Isofix, 9-36kg, karamel
BRITAX ROMER Advansafix i-Size autostol 2000035136, Isofix, 9-36kg, karamel

1 / 2

BRITAX ROMER Advansafix i-Size autostol 2000035136, Isofix, 9-36kg, karamel

(45 anmeldelser)
4.590,01 kr.
Advansafix i-size er baseret på de priser, som advansafix IV R har vundet, og tager et skridt mod sikkerhed. Advansafix i-Size er godkendt efter den nye homologeringsstandard for i-Size (R129) og er derfor testet efter endnu strengere kriterier. Adv
Læs mere

Advansafix i-size er baseret på de priser, som advansafix IV R har vundet, og tager et skridt mod sikkerhed. Advansafix i-Size er godkendt efter den nye homologeringsstandard for i-Size (R129) og er derfor testet efter endnu strengere kriterier. Advansafix i-Size giver også meget bedre sikkerhed, da vi nu kan bære 5-punktsselen op til 21 kg og XP-PAD til større børn, når 5-punktsselen er fjernet.


Maksimal sikkerhed, hver dag!

Dit barns sikkerhed er et af de vigtigste kriterier for os. Derfor er advansafix i-Size udviklet og godkendt i henhold til de nye homologeringsstandarder for i-Size (r129) og er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer som XP-PAD, Secure-Guard og SICT (sidekollisionsbeskyttelse), som alle giver den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af en ulykke. Derudover drager dit barn fordel af sikkerheden ved den 5-punkts sikkerhedssele længere, så autostolen er designet til at blive brugt med denne sele op til 21 kg.


EasyRecline

EasyRecline er velegnet til alle aldre og giver dig mulighed for at indstille sædet i tre komfortable positioner. Også når barnet sidder i sædet og uden at skulle justere topstrop - helt behageligt for både barn og forælder.


Britax Römers patenterede ISOFIX Pivot Link-system

I tilfælde af en kollision leder det patenterede ISOFIX Pivot Link-system først strømmen ned i autostolen og derefter lettere fremad - hvilket reducerer risikoen for hoved- og nakkeskader på dit barn betydeligt.


5-punkts bælte

Vi mener, at en 5-punkts sikkerhedssele er den sikreste måde at beskytte dit barn i en autostol på, fordi den holder barnet trygt og sikkert i sædet. I en kollision fordeler bæltet slagkræfterne på fem punkter, to ved skuldrene, to ved hofterne og et mellem benene. Dette hjælper og beskytter dit barn fra alle retninger.


Brystpuder til ydeevne

Vores nye neopren brystpuder sidder behageligt på barnets bryst. De hjælper med at reducere barnets bevægelse i tilfælde af en kollision og giver ekstra komfort til 5-punktsselen. Derudover kan de let fjernes til vask uden at fjerne 5-punktsbæltet.


SecureGuard

SecureGuard hjælper og beskytter dit barns følsomme mave ved at tilføje et ekstra fokuspunkt - det fjerde kontaktpunkt til 3-punktsselen. Ved at holde sikkerhedsselen i den optimale position over barnets bækkenben hjælper SecureGuard med at reducere mavekræfterne ved frontalkollisioner med op til 35 %* og samtidig give barnet bevægelsesfrihed under kørslen.


*Britax Römer gennemførte interne tests med en Q6-dukke, der repræsenterede et gennemsnitligt 6-årigt barn.


Avanceret sidekollisionsbeskyttelse - SICT

SICT giver overlegen beskyttelse af dit barn i tilfælde af en sidekollision. Det reducerer slagkræfterne ved at minimere afstanden mellem bilen og autostolen og deformeres for at absorbere energien, før den når barnet. For at drage fordel af beskyttelsen skal du blot justere SICT på siden af bilsædet, der er tættest på døren.


V-formet nakkestøtte

Den V-formede nakkestøtte er specielt designet til at styre bevægelsen af dit barns hoved og giver optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision, samtidig med at den giver maksimal komfort. Derudover kan nakkestøtten og selen nemt justeres, så den passer til barnets højde.


Øverste indehaver

Takket være de dobbelte forankringspunkter giver V-Tether større stabilitet og sikkerhed for dit barn end en stol med konventionelle fastgørelseselementer. V-Tether forhindrer sædet i at rotere og reducerer barnets bevægelse fremad i tilfælde af en kollision. Derudover er dens unikke sømme designet til gradvist at bryde på en kontrolleret måde og absorbere kraften fra en frontal kollision.


Aftagelig beskyttelse

Det kan blive ret rodet undervejs. Drikkevarer kan spildes, og børn kan få køresyge. Derfor har vi udviklet et maskinvaskbart betræk, der nemt kan tages af uden at fjerne 5-punktsbæltet, så du hurtigt kan rydde op og komme videre.


FLIP&GROW

Når dit barn når 15 kg og ikke mere end 21 kg, skal du udskifte 5-punktsselen med 3-punktsselen for at fastgøre dit barn i sædet. Takket være FLIP&GROW-funktionen er dette nu muligt i et par enkle trin. Juster bare nakkestøtten og opbevar bæltet i ryglænet, så det ikke forsvinder. Drej derefter FLIP &GROW-justeringspladen, så secureguard placeres ovenpå, og du er klar til at køre.


Tekniske specifikationer:

15 måneder - 12 år - 76 - 150 cm;

Retningsbestemt installation: 76 - 150 cm;

Installation i kørselsretningen: 76 - 150 cm;

Dimensioner (H x B x D): 60 - 83 x 44 x 47 cm;

Vægt: 11 kg.

Identifikation

EAN 4000984312218
A

Anabelovi

for et år siden

We bought it for our daughter and she didn’t complain after a 3 hour trip. She slept and played really well :-)

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

E

Essy

for et år siden

I have bought this for 2 kids and one I find it very difficult to adjust for small kids less than 100 cms height. Had to adjust from back of the seat each time at times even to pull the seat out to readjust the belt, when she wears jacket and to readjust when she doesn't t which takes immense time for readjustment. Overall it's good and with a small difficulty in adjusting belt.

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

B

Bibldibob

for et år siden

The installation could be easier. More difficult was the deinstallation of the former one. The dual fix, because of its size and weight, it was not easy for me to uninstall. Then this one was much easier

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

C

CriZ

for et år siden

I bought this product for my 15 months old son. Before that he never wanted to sit in a seat for more than 15 minutes, with this one he is falling asleep while driving on a regular basis and evene awake he is fine sitting in this seat.

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

P

Pichiandjohn

for 2 år siden

I bought this a couple of months ago and I am really happy. It is comforts for the kids. Placing and removal is quite ok, even though adjusting the length of the belt is not that easy (which in a way is good news but not convenient). It’s a bit big so a third person between the two seats is not possible apparently. But safety and comfort for the kids are great!

Ja, jeg rekommenderer det her produkt