Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

BEABA Pack 1. måltid eukalyptus (2x90ml + 4x150ml + 6x250ml + 2 skeer 1. alder)

1 / 1

BEABA Pack 1. måltid eukalyptus (2x90ml + 4x150ml + 6x250ml + 2 skeer 1. alder)

290 kr.
Solid og lufttæt, du kan lade den glide ind i pusletasken uden risiko for lækage. Lavet af polypropen af høj kvalitet, kan du opbevare dem i køleskab og fryser. Praktisk kan de optøes og genopvarmes (uden låg) i mikrobølgeovnen, i skålen på Babycook
Læs mere
Solid og lufttæt, du kan lade den glide ind i pusletasken uden risiko for lækage. Lavet af polypropen af høj kvalitet, kan du opbevare dem i køleskab og fryser. Praktisk kan de optøes og genopvarmes (uden låg) i mikrobølgeovnen, i skålen på Babycook og i en bain-marie (inklusive Bib-Expresso). Let at opbevare, portionerne stabler og passer sammen. Clip Portions fås i tre størrelser, 90 ml, 150 ml og 250 ml. En portion til hvert behov, uanset om det skal ledsage de første dage med diætdiversificering eller at holde komplette måltider til småbørn, der er et passende sæt. Forbrugerfordele: Solid og 100% lufttæt: ideel til transport Stabil og let at fylde (bred åbning) Stabile portioner: dækselklemmerne under delen (praktisk i køleskab og fryser) Nestable: let at opbevare BPA-fri *, BPF, BPS , PVC eller phthalater (* I overensstemmelse med de gældende regler)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .