Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Badeand Bodybuilder

Til kassen

Se også

Badeand Bodybuilder

(0)
Skrive en anmeldelse
79 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    7-14 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Personer som går meget i fitnesscenter, har en ting til fælles, det er, at de bruger meget tid i badet. Hvis de ikke gør, er risikoen for at de bliver omtalt for deres lugt i stedet for deres muskler ret stor. For at tiden i badekaret skal være lidt sjovere, findes der denne trænende badeand som kan holde en ved selskab.

Badeand Bodybuilder er en gul and af gummi som flyder i vand. Anden har sort, strittende hår, røde brystvorter og holder en vægt i hver hånd. Badeanden er den perfekte gave til nogen der elsker at løfte tungt.

Materiale: gummi
Mål: ca. 8,5 x 7,5 cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.