Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Livet er et skakspil

Bog

Garry Kasparov

Livet er et skakspil
Livet er et skakspil
99 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-7 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Adlibris

Overvåg prisen på produktet

  • Diverse, Memoarer & Biografier, Spil, Øvrigt Hus & Hjem, Børnepsykologi
  • Bog
  • Hæftet
  • Danish
  • Garry Kasparov
Kasparov var som skakspiller kendt for sin selvsikre, aggressive, angribende stil. I 'Livet er et skakspil' viser han, hvordan denne tilgang også kan bruges i livets kampe. Bogen indkredser, hvordan man både kan få succes som skakspiller og som menneske, hvis man forstår at lægge den rette strategi og evner at tænke taktisk. Kasparov peger på, hvordan den rette kombination af talent, forberedelse og engagement kan realisere menneskers potentiale og skabe vindere.  

Undervejs fortæller Kasparov indsigtsfulde og underholdende anekdoter om skakhistoriens store mestre og om de bedste krigsstrateger i historien som Napoleon og Bismarck. Og vi hører desuden om erhvervslivets strategiske kampe mellem fx Microsoft og Apple. Kasparovs politiske kamp mod sin nye ærkerival præsident Putin, som han udfordrede til præsidentposten ved valget i 2008, spiller en stor rolle i den sidste del af bogen.  

”Jeg plejede at angribe, fordi det var det eneste, jeg kendte til. Nu angriber jeg, fordi jeg ved, at det er det, der fungerer bedst. Mine nye erfaringer inden for det politiske felt har ikke ændret denne vurdering.”  (– fra bogen)
Genre:
Diverse
Memoarer & Biografier
Spil
Øvrigt Hus & Hjem
Børnepsykologi
Formater:
Bog
EAN:
9788771290417
Udgiver:
Forlaget Klim
Bogbind:
Hæftet
Sprog:
Danish
samma:
9788771290417
Læremiddel:
0
Størrelse:
336
Forfatter:
Garry Kasparov

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Make your retur to: Adlibris returer Adlibrisvägen 1 744 81 Morgongåva Sweden

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .