Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

TRYGGVE terrassevarmer
TRYGGVE terrassevarmer
TRYGGVE terrassevarmer
TRYGGVE terrassevarmer

1 / 4

TRYGGVE terrassevarmer

2899 kr.
Terrassevarmer til udendørs brug. Terrassevarmeren er i stål. TRYGGVE varmer behageligt og har desuden LED-belysning med 16 farver og indbygget højttaler med bluetooth. Den er fritstående og spreder varmen på en behagelig måde i uderummet, på altanen
Læs mere
Terrassevarmer til udendørs brug. Terrassevarmeren er i stål. TRYGGVE varmer behageligt og har desuden LED-belysning med 16 farver og indbygget højttaler med bluetooth. Den er fritstående og spreder varmen på en behagelig måde i uderummet, på altanen, i campingvognens fortelt eller ved udeserveringen. Halogenvarmelampen giver varme med det samme og spreder også et hyggeligt skær. Indbygget overophedningssikring. LED-belysning og højttaler styres med fjernbetjeningen som følger med. Terrassevarmeren har 1,9 m jordet kabel med stik.

Husk at terrassevarmeren bliver meget varm. Hold øje med børn og husdyr i nærheden af varmeren. For brandsikkerheden skal du sørge for tilstrækkelig afstand rundt om varmeren.

Materiale: Stål.
Størrelse: Højde 132 cm, Ø 25 cm.
Spænding: 220-240 V, 50 Hz.
Effekt: 1500 w.
Tip/råd: En terrassevarmer forlænger tiden du kan sidde ude på altanene og hygge.
Upptäck mer inom Tøj & sko Tøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .