Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

vidaXL vægmonteret hjemmegym med 2 pull-up barer

(0)
Skrive en anmeldelse
vidaXL vægmonteret hjemmegym med 2 pull-up barer
vidaXL vægmonteret hjemmegym med 2 pull-up barer
vidaXL vægmonteret hjemmegym med 2 pull-up barer
vidaXL vægmonteret hjemmegym med 2 pull-up barer
vidaXL vægmonteret hjemmegym med 2 pull-up barer
1289 kr.
 • Forventet leveringstid Expressleverance
  3-5 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dette vægmonterede hjemmegym med to pull-up barer er udstyret med en lat pull-down bar og en lav kabel pull-up bar og giver dig mulighed for at træne alle de store muskelgrupper i kroppen. Denne kabel pull-up station, er lavet af stærkt stål for holdbarhed og stabilitet og kan understøtte op til 120 kg i vægtplader. Dens håndtag er lavet af blødt materiale til et bedre greb. Dette hjemmegym kan nemt monteres på en væg med det inkluderet monteringstilbehør. montering er let.
 • Farve: Sort
 • Materiale: Stål
 • Mål: 99 x 53 x 194 cm (B x D x H)
 • Firkantet rør, mål: 4 x 4 cm (L x B)
 • Samlet kabellængde: 140 cm
 • Vægt: 10,7 kg
 • Med en lat pull-down-bar og en lav pull-up-bar
 • Kan støtte op til 120 kg i vægtplader (vægtplader ikke inkluderet)
 • Velegnet til vægtplader med en huldiameter på 25 mm
 • Softgrip-håndtag
 • Monteringstilbehør er inkluderet
 • Let at samle
 • SKU:91369
 • EAN:8718475573265

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.