Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021

1 / 7

Varlion LW Difusor W 2021

995 kr.

-9%

1.095 kr.
Varlion padel ketcher til professionelt niveau, med en rund form, der giver kontrol over magten. Fremstillet ved hjælp af et tovejs carbonrør og en 38 mm Hypersoft EVA-kerne med høj hårdhed til "S"-versionen (sommer) og lav hårdhed til "W"-versionen
  • 12K kulstof
  • Padelketcheren med stor kontrol
  • Sekskant struktur
Læs mere

Varlion padel ketcher til professionelt niveau, med en rund form, der giver kontrol over magten. Fremstillet ved hjælp af et tovejs carbonrør og en 38 mm Hypersoft EVA-kerne med høj hårdhed til "S"-versionen (sommer) og lav hårdhed til "W"-versionen (vinter).

Kernen er lamineret ved hjælp af to lag almindeligt kulfiber 7Rhombus stof og et lag aluminiseret glasfiberstof, hvilken vægt afhænger af om ketcheren er "S" eller "W" versionen. Den er forstærket i hjertet med almindeligt kulfiberstof, imprægneret i Varlions eksklusive VAR-FLEX epoxyharpiks, for maksimal elasticitet og modstand, og dækket af et lag titaniumdioxid.

Dens vigtigste egenskaber er: • Wings Diffuser-teknologi i hjertet, aerodynamisk optimeret med en 27% forbedring i luftpassage i forhold til den foregående, hvilket giver en bedre kontrol over ketcheren for at dirigere bolden derhen, hvor spilleren vil og med mere regelmæssighed. • Forskellige ketchere til forskellige temperaturer. Temperaturen er afgørende for ketcheren, hvilket giver mere eller mindre elasticitet i kernen. For at løse de ændringer, som temperaturen udøver på ketchermaterialer, er denne model blevet fremstillet med to forskellige kernekonstruktioner. LW Carbon Difusor S anbefales at blive brugt ved temperaturer over 25ºC / 77ºFF, og LW Carbon Difusor W anbefales til temperaturer under 25ºC / 77ºF. På denne måde anbefales det at have begge ketchere med i tasken, så spilleren vil bruge den ene eller anden model afhængig af temperaturen. • Inkluderer en selvklæbende sekskant kofanger. Designet og produceret gennem en PTU-sprøjtestøbeform med lav hårdhed til at absorbere stød og gnidninger. Denne beskytter er fastgjort på ketcherrammen gennem en klæbende tape uden behov for at bore den, hvilket også hjælper med at undgå vibrationer. I den seneste version har vi reduceret dens vægt med 50 %; den vejer nu kun 11 gram. • En form med en større sekskantet ru for bedre effekter.

Lethal Weapon, Hexagon frame, Wings Difusor og Adhesive Bumper, er mærker og brugsmodeller, der er registreret i det spanske patent- og varemærkekontor, og derfor udelukkende ejet og brugt af Varlion.

Hurtige fakta

  • 12K kulstof
  • Padelketcheren med stor kontrol
  • Sekskant struktur

Weight 345-370 g
Profile 38 mm
Shape Round
Balance Medium
Control/Power Control
Model Men
Ytprofil Struktur
Handledsrem Ja

Identifikation

EAN 8401008200584
Producentens artikelnummer RACPAC2010015
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser