Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Træningsbænk CN-A2 Elegant, Mastercare
Træningsbænk CN-A2 Elegant, Mastercare

1 / 2

Træningsbænk CN-A2 Elegant, Mastercare

9.849 kr.
MasterCare - Rygstrækker! Mastercare CN-A2 er et effektivt redskab til behandling af rygproblemer, og den er egnet til rehabilitering og hospitaler, men kan også med fordel anvendes på arbejdspladsen eller i hjemmet. Rygstrækker CN-A2 fra Mastercare
Læs mere
MasterCare - Rygstrækker! Mastercare CN-A2 er et effektivt redskab til behandling af rygproblemer, og den er egnet til rehabilitering og hospitaler, men kan også med fordel anvendes på arbejdspladsen eller i hjemmet.
Rygstrækker CN-A2 fra Mastercare er et redskab udviklet til at lindre smerter i ryg, nakke, skuldre og knæ såvel som andre typer af slid i led og muskler.

Et af de hyppigst forekommende helbredsproblemer i Danmark og mange andre lande er smerter og andre former for problemer i ryggen og i de nærliggende områder. Når en person er i fare for, eller allerede har pådraget sig smerter, kan det skyldes en række forskellige årsager. Men nogle af de mest almindelige årsager vil være at have et job med tunge løft, at have været i en ulykke eller at have trænet alt for hårdt, men smerter kan også opstå som følge af alt for stillesiddende livsstil og/eller overvægt.

Bare et par minutter om dagen liggende på ryggen eller maven i Mastercare CN-A2 kan gøre en stor forskel i dit liv ved både effektivt at behandle eksisterende muskelskader og andre former for smerter, samt forhindre forekomsten af ??smerter, specielt for personer, der ligger i farezonen.

Mastercare CN-A2 er let at bruge. Med en professionel og meget solid konstruktion er den ideel til, og meget brugt på forskellige arbejdspladser, hospitaler og rehabiliteringscentre samt i private hjem.

Rygstrækkeren består af et unikt design med bevægeligt ryglæn, der bruger din egen kropsvægt som belastning til lindring af diske og led selv ved en lille hældning.

 • En hældning fra 15° til 30°.
 • Ssikkerhedslås og en maksimal hældning på 30° giver sikkerhed og fuld kontrol.
 • Ryglænet er 25 mm tykt
 • Mulighed for at ligge på både maven og ryggen.
 • Den har en maksimal belastning på 150 kg.
 • 15° hældning giver en meget behagelig stilling, der kan bruges af personer i næsten alle aldre og vægt.
 • Hældningen på 15° giver også et tilstrækkelig træk til at generere positive strukturelle ændringer, mens du kan slappe fuldkommen af.
 • 15° hældningen gør det også nemt for dig at maksimere din behandling ved at kombinere effekten af ??trækket med nyttige øvelser til at strække og lindre muskler og led.
 • Behandlingsmetoden er udviklet i samarbejde med læger og fysioterapeuter og testet i flere videnskabelige undersøgelser.
 • Fremragende både til rehabilitering og forbyggende træning.
 • Har en maksimal belastning på 150 kg.

I manualen finder du en meget detaljeret beskrivelse af bænkens funktioner, sikkerhed og træningsprogrammer.
FarveSort
Materialestål
Maximal anvendelsesvægt150 kg
Vægt34 kg
Øvrigt2 års garanti.
CE-certificeret.
Læs brugsanvisningen for instruktioner om, hvornår og hvordan du bør og ikke bør bruge bænken.
For at garantien skal gælde skal du have et støtteben ved professionel brug.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser