Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 25

    %

Resistance Bands I Komplet træningssæt
Resistance Bands I Komplet træningssæt
Resistance Bands I Komplet træningssæt

1 / 3

Resistance Bands I Komplet træningssæt

149 kr.

-25%

199 kr.
Resistance Bands (eller Modstandsgummibånd) er mere aktuelle nu end nogensinde før. Det er nemlig en billig, smart og enkel måde at træne hele kroppen. Modstandsgummibåndene er fremstillet af gummilatex af høj kvalitet og har en længde på 122 c
Læs mere

Resistance Bands (eller Modstandsgummibånd) er mere aktuelle nu end nogensinde før. Det er nemlig en billig, smart og enkel måde at træne hele kroppen.


Modstandsgummibåndene er fremstillet af gummilatex af høj kvalitet og har en længde på 122 cm. Med de 5 medfølgende bånd kan man tilkoble flere bånd på samme tid, og på den måde får man 30 forskellige modstandstyper med alt fra let til middel og kraftig modstand for de mest avancerede udøvere.


Træningsgummibånd med progressiv modstand: jo mere gummibåndet strækkes ud, desto kraftigere bliver modstanden.


Denne træningspakke er perfekt til yoga, pilates eller styrketræning, og det er et utroligt smidigt og alsidigt træningsredskab, som hjælper dig med at øge både styrke og fleksibilitet.Gummibånd er et træningsredskab med progressiv modstand, der også anvendes flittigt til f.eks. rehabiliterings- og funktionstræning.


Lige så let at anvende derhjemme som i træningscentret.

Identifikation

Producentens artikelnummer 10045-dup1
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser