Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

R6040 Black, Romaskine

(0)
Skrive en anmeldelse
-27%
R6040 Black, Romaskine
R6040 Black, Romaskine
8740 kr.
Vejledende pris: 12000 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Bästa premiumval enligt Bäst-i-test.se!

Master R6040 er en stærk, stabil og velkonstrueret romaskine, som opfylder alle tænkelige krav, som kan stilles af en rigtig kræsen bruger..

R6040 egner sig lige godt til hjemmetræning som til fitnessrum i virksomheder eller genoptræningscentre. Denne romaskine egner sig også til mindre fitnesscentre.

R6040 har både luft- og magnetbremser, hvilket garanterer kraftfuld maksimal modstand og muliggør træning med profiler.

Romaskinen er i fuld længde, hvilket er en forudsætning for, at selv høje personer skal kunne træne effektivt og behageligt.

Övrig information:

  • Sitthöjd på maskinen: 36,3 cm
  • Du kan let selv folde romaskinen sammen.
  • R6040 har en IR/RemoteControl inbyggd i handtaget samt en 2,4 kHz pulsmottagare för användning av trådlöst pulsmätning. Pulsbälte köpes separat.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.