Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Elektrisk lighter "LUXURY" sort
Elektrisk lighter "LUXURY" sort
Elektrisk lighter "LUXURY" sort
Elektrisk lighter "LUXURY" sort

1 / 4

Elektrisk lighter "LUXURY" sort

316 kr.
Skønhed møder miljøet Vi ønskede at skabe noget smukt, da vi designede PureFlame X USB-lighter og samtidig passede på planeten. PureFame X er lavet af genbrugsmateriale og en overflade med højpoleret metal, der skaber skønhed. Sikkerhed er vigtig
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere

Skønhed møder miljøet
Vi ønskede at skabe noget smukt, da vi designede PureFlame X USB-lighter og samtidig passede på planeten. PureFame X er lavet af genbrugsmateriale og en overflade med højpoleret metal, der skaber skønhed. Sikkerhed er vigtig for os, så vi sørgede for, at tænderen har dobbelt sikkerhedskontakter.

En isnende blev lige varm
Konventionelle lightere bliver ofte meget varme. Med PureFlame kan du undgå dette.
Den har ingen flamme, PureFlame-lighter er køligere og gør det lettere at bruge i alle vinkler. Perfekt til at tænde små kagelys, hvor det kan være for høj varme og lavt med en almindelig lighter, der får lysene til at smelte hurtigt.

Fremtiden er ren energi
Tid til at slippe af med fossile brændstoffer og gå efter ren energi. PureFlame usb-lighter oplades med standard USB-kabel. Brug det medfølgende kabel, og oplad tænderen, når den er løbet tør for strøm. Pureflame fortæller dig, hvornår den er fuldt opladet med LED-indikatoren.

Ingen flamme, ingen gas, ingen problemer.
I modsætning til konventionelle lightere, der bruger brandfarlige gasser, har PureFlame et genopladeligt lithium-ion-batteri. Ingen flamme, ingen sod. Derfor er Pureflame perfekt til belysning af stormlys, pejse og lignende.

Hvordan virker det?
Når strømmen springer mellem 2 punkter på et netkabel, ioniseres luften, og der dannes en betydelig lysbue, som også giver høj varme. Springets afstand bestemmer også brugen, strømforbruget og lyden, som PureFlame leverer. Vi mener, at vi har fundet idealet

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Identifikation

EAN 7072488231613
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser